Nuorten hevosten akatemia

Hevosopisto tarjoaa hevosenomistajille pakettina vuoden kestävää nuorten hevosten akatemiaa, jonka aikana varsasi ajo-opetetaan ja valmennetaan tavoitteellisesti ja ammattitaitoisesti kohti tulevia kilparatoja. Nuorten hevosten akatemian toiminnasta ja ajo-opetuksesta vastaavat Hevosopiston ravivalmentajat Aripekka Pakkanen ja Timo Gardemeister sekä Hevosopiston ammattitaitoinen ravitiimi. Ravitalli toimii myös kiltatallina, opiskelijoidemme oppimisympäristönä.

Akatemian kevätlukukausi 2020

Varsat saapuvat Hevosopistolle huhtikuun alussa ja ajo-opetus aloitetaan. Huhti-toukokuun ajan varsoja  ajo-opetetaan säännöllisesti. Myös pihatto on varsoille mahdollinen. Kesä-heinäkuun varsat viettää kesää ryhmässä Hevosopiston laadukkailla laitumilla. Elokuussa varsat otetaan ravitalliin ja aloitetaan säännöllinen ajaminen ja valmentaminen. Varsakoulupaketti kestää seuraavan vuoden maaliskuun loppuun. Tämän jälkeen hevoset on mahdollista jättää valmennukseen Hevosopistolle.

Akatemian syyslukukausi 2020

Varsat saapuvat Hevosopistolle syyskuun alussa ja ajo-opetus aloitetaan. Syys-lokakuun ajan varsoja ajo-opetetaan säännöllisesti. Myös pihatto on varsoille mahdollinen. Lokakuussa varsat otetaan ravitalliin ja aloitetaan säännöllinen ajaminen ja valmentaminen, joka kestää toukokuun loppuun asti. Kesä-heinä- ja elokuun varsat viettävät ryhmässä Hevosopiston laadukkailla laitumilla. Varsakoulupaketti kestää seuraavan vuoden heinäkuun loppuun. Tämän jälkeen hevosten valmennusta voidaan jatkaa Hevosopistolla joko Aripekka Pakkasen tai Timo Gardemeisterin toimesta.

 


Yhteystiedot:

Hevosopiston ravitalli, Siittolanmäentie 36, 32100 YPÄJÄ

Postiosoite: Hevosopisto oy/Ravitalli, Opistontie 9, 32 100 YPÄJÄ

Valmentajat:

Aripekka Pakkanen, p. 040 701 8819, aripekka.pakkanen@hevosopisto.fi 

Timo Gardemeister, p. 050 5527972, timo.gardemeister@hevosopisto.fi


Kuvia