Nuorten hevosten akatemia

Hevosopisto tarjoaa hevosenomistajille pakettina vuoden kestävää nuorten hevosten akatemiaa, jonka aikana varsasi ajo-opetetaan ja valmennetaan tavoiteellisesti ja ammattitaitoisesti kohti tulevia kilparatoja. Nuorten hevosten akatemian toiminnasta ja ajo-opetuksesta vastaa Hevosopiston ammattivalmentaja Aripekka Pakkanen, Timo Gardemeister ja Hevosopiston ammattitaitoinen ravitiimi.

Akatemian syyslukukauden 2019 tiedot julkaistaan tällä sivulla lähiaikoina.

 

Akatemian kevätlukukausi 2019

Varsat saapuvat Hevosopistolle huhtikuun alussa ja ajo-opetus aloitetaan. Varsat asuvat huhti-toukokuun pihatoissa, josta niitä ajo-opetetaan säännöllisesti. Kesä-heinäkuun varsat viettää kesää ryhmässä Hevosopiston laadukkailla laitumilla. Elokuussa varsat otetaan ravitalliin ja aloitetaan säännöllinen ajaminen ja valmentaminen. Varsakoulupaketti kestää seuraavan vuoden maaliskuun loppuun. Tämän jälkeen hevoset on mahdollista jättää valmennukseen Hevosopistolle.

Akatemian syyslukukausi 2018

Varsat saapuvat Hevosopistolle syyskuun alussa ja ajo-opetus aloitetaan. Varsat asuvat syys- lokakuun pihatoissa, josta niitä ajo-opetetaan säännöllisesti. Lokakuussa varsat otetaan ravitalliin ja aloitetaan säännöllinen ajaminen ja valmentaminen, joka kestää toukokuun loppuun asti. Kesä-heinä- ja elokuun varsat viettää kesää ryhmässä Hevosopiston laadukkailla laitumilla. Varsakoulupaketti kestää seuraavan vuoden heinäkuun loppuun. Tämän jälkeen hevoset on mahdollista jättää valmennukseen Hevosopistolle.

 


Yhteystiedot:

Hevosopiston ravitalli, Siittolanmäentie 36, 32100 YPÄJÄ

Postiosoite: Hevosopisto oy/Ravitalli, Opistontie 9, 32 100 YPÄJÄ

Valmentaja:

Aripekka Pakkanen, p. 040 701 8819, aripekka.pakkanen@hevosopisto.fi 

Varsavalmentaja:

Timo Gardemeister, p. 050 5527972, timo.gardemeister@hevosopisto.fi


Kuvia