Ravivalmennus

Hevosopiston ravitalli toimii Hevosopiston 1- ja 3-tallissa. Hevosopiston ravivalmentajina toimivat Aripekka Pakkanen ja Timo Gardemeister.

Hevosopiston ravivalmentajia ovat Aripekka Pakkanen ja Timo Gardemeister. Valmennustoiminnan ohella ravivalmennustallit toimivat kiltatalleina, opiskelijoidemme oppimisympäristönä. Hevosopistolla hevostaidot opitaan hevosten kanssa. 

Hevosopisto toimii noin 300 hehtaarin alueella, jossa on hyvät valmennusolosuhteet ravihevosille.  Hevosopistolla on runsaasti valmennusteitä, kilometrin mittainen ravirata ja hiittirata, jonka pituus on 3,2 km.

Valmentajien ja opiskelijoidemme lisäksi hevosten hyvinvoinnista huolehtivat koulutetut ja kokeneet hevostenhoitajat, joiden ohjauksessa opiskelijat opiskelevat osana ravitallitiimiä. 

Ravitallin valmennusmaksu on 990 €/kk . Hintaan ei lisätä arvonlisäveroa. Hevosten kengitys sisältyy hintaan, mutta kengät laskutetaan.

Hevosopiston hyvinvointipalvelut Hevosfysiossa ovat myös ravivalmennuksessa olevien hevosten käytössä. Vesikävelykoneen käyttö valmentajan tekemän suunnitelman mukaan kuuluu hevosten valmennushintaan. 

Lisätietoja palveluista >

Ajan tasalla olevat tiedot valmennuksessa olevista hevosista löydät Suomen Hippoksen heppajärjestelmästä.


Yhteystiedot:

Hevosopiston ravitalli, Siittolanmäentie 36, 32100 YPÄJÄ

Postiosoite: Hevosopisto oy/Ravitalli, Opistontie 9, 32 100 YPÄJÄ

Valmentajat:

 

 

 

 

Aripekka Pakkanen, p. 040 701 8819, aripekka.pakkanen@hevosopisto.fi 

Timo Gardemeister, p. 050 5527972, timo.gardemeister@hevosopisto.fi


Kuvia