Kurssi 2, Valmentajan vastuu ja hevosen kilpailuttaminen, PERUTTU

Järjestetään seuraavaksi 4.-6.10.2019. Valmentajan vastuu ja hevosen kilpailuttaminen kurssilla käydään läpi laajasti vastuuvalmentajan tehtävät ja vastuut, sekä tutustutaan ravikilpailutapahtumaan ja ravikilpailusääntöihin. Kurssin päätteeksi suoritetaan vastuuvalmentaja- tentti, jonka jälkeen osallistuja voi ilmoittaa oman hevosensa ravikilpailuihin ja toimia sen vastuuvalmentajana.

Kurssi antaa hyvät eväät myös C-korttikurssin suorittamiseen.

Kurssin sisältö:

  • Tutustutaan ja opetellaan käyttämään Hippoksen Heppa-järjestelmää ja sen oma talli tunnusten käyttöä ja mahdollisuuksia
  • Ravikilpailuihin tutustuminen tapahtumana: mm. ravien toimihenkilöt, heidän roolit ja ravikilpailupaikalla toimiminen
  • Ravikilpailusäännöt ja niiden opiskelu, etenkin valmentajan vastuuseen liittyvien asioiden osalta, mm. hevosen ilmoittaminen raveihin, karsiminen, poisjäännit, toimiminen kilpailupaikalla, rangaistukset, rekisteröinti ja tunnistaminen, ravien luokitus, kilpailuoikeus jne.
  • Eläinlääkärin luento, jossa käydään läpi mm. lääkintämääräykset, sallitut ja kielletyt ravikilpailuvarusteet, ravihevosen hyvinvointiohjelma ja sen seuraaminen ja valvominen raveissa
  • Kilpailukutsuihin, sarjamäärityksiin ja ravien käsiohjelmaan tutustuminen

Kurssin päätteeksi voi suorittaa vastuuvalmentaja-tentin, jonka jälkeen pystyy ilmoittamaan oman valmentamansa hevosen raveihin.

Kurssin järjestäjänä toimii Hevosopisto Oy

Kurssin hinta:

Kurssin hinta on 320 €, *lisenssinhaltijoilta 220 €, sisältäen koulutuksen, materiaalit, majoituksen kahden hengen huoneessa sekä ruokailut.

*HUOM! Suomen Hippos ry tukee kaikkien lisenssinhaltijoiden osallistumista kurssille 100€/osallistuja. Ilmoittautuessasi ilmoita siis mahdollinen lisenssinumerosi (omistaja, valmentaja, ohjastaja ja ponilisenssit), niin pääset osallistumaan kurssille alennetulla hinnalla.

Kurssi vaatii toteutuakseen min. 6 osallistujaa.

Ilmoittaudu täältä ilmoittautuminen päättyy 22.9.


Kuvia