Hevosurheilualueiden käyttörajoitukset

Tällä sivulla tiedotetaan hevosurheilualueiden tapahtumista ja huollosta johtuvista käyttörajoituksista

Saat zoomattua kuvaa suuremmaksi mobiililaitteella, kun avaat sen uudessa välilehdessä

13.9.

Tulevana viikonloppuna esteratsastuksen Pohjola GP Finaali urheilualueella, ravirata suljetaan to 16.9. klo 14 ja on suljettuna sunnuntai-iltaan asti.
Kulku hiittikselle Rantasen/Nelikkolammen kautta ja Orilaitumen välitien kautta kulkien pe-su,

24.-26.9. valjakkokilpailut urheilualueella, käyttörajoituksista info lähempänä!


1.9.

Suomenratsujen Kuninkaalliset alkavat huomenna torstaina. Urheilualueen kentät on suljettu kilpailun ulkopuoliselta käytöltä.

Ravirata on myös suljettu ke 1.9. kello 13 alkaen – su 5.9. kello 21.

Hiittirata käytettävissä Orilaitumen välitietä ja Nelikkolammen reittiä/ Rantasen reittiä käyttäen. Ainoa poikkeus välitietä koskien on to 2.9. kello 16 – pe 3.9. n. kello 13, sillä välitiellä on pari maastoestettä. Hiittiksen alalenkki on tuolloin käytettävissä (hiittisuora + palautuslenkki, olkaa varovaisia vastaantulevan liikenteen osalta)

Pahoittelut myöhäisestä ilmoittamisesta!

 

3.8.

Maastorata suljetaan lauantaina 7.8. klo 12 ja on suljettuna Hevosopisto Eventing kilpailun valmisteluiden takia sunnuntaihin 15.8. kello 21 asti.

Ravirata suljetaan Nuorten hevosten Festivaalin ja Hevosopisto Eventing -kilpailuiden takia torstaina 12.8. klo 14 ja on suljettuna sunnuntai-iltaan 15.8. saakka.

Välitie (ja kulku Nelikkolammen kautta) suljetaan perjantaina 13.8. klo 14 (su iltaan asti). Hiittiradan alalenkki (1. suora ja palautuslenkki) käytössä viikonlopun pe 13.8. klo 14 – su 15.8. klo 21, kulku vain Rantasen kautta!

Viikolla 33 Nuorten hevosten Festivaali 20.-22.8., ravirata suljettu torstai 19.8. klo 14 – sunnuntai 22.8. klo 21. Hiittirata käytettävissä Välitien kautta, kulku hiittikselle Rantasen/Nelikkolammen  kautta.


23.6.
VIIKKO 26
Kaikki urheilualueen kentät, ravirata ja hiittirata (aikaisemmasta tiedosta poiketen) pois käytöstä kansainvälisen Nordic Baltic Championships 2021 -tapahtuman vuoksi. Vapaassa käytössä on ainoastaan Haimi-halli. Kulku V-tallin puoleiselta päästä hallille Rivieran kautta, Haimi-hallin takaa mäestä tai alatien kautta.


17.6.
Keskiviikkona 23.6. klo 9-16 puita kaadetaan Urheilualueella.
Seuraavat alueet ovat poissa käytöstä:
Derdyverkka
Hiekkalaatikko
Keskikenttä
Ajomestari
Juhlakenttä
Ravirata

Hiittirata käytössä Orilaitumen välitietä pitkin kulkien.

Viikolla 26 koko urheilualue on suljettu, hiittirata käytössä Orilaitumen välitie – Nelikkolampi/Rantasen reitti. Hevosreiteillä kulkee viikon aikana satoja kilpailevia ratsukoita, joten jokaisen paikallisen tulee huomioida vierailijat!


15.10.2020
Perustimme alueiden säännöllisille käyttäjille whatsapp-ryhmän. Tapahtumaviikkoa ennen ilmoitamme alueiden rajoituksista ryhmään ja tälle nettisivulle. Vapaita aikoja voit tarkastella alueiden varausjärjestelmän kautta (etene lomakkeella järjestyksessä, henkilötietojen jälkeen avautuu valikot varattaviin tiloihin, viikonpäiviin ja kellonaikoihin). 

Vain ylläpitäjät pystyvät kirjoittamaan ryhmään. Mikäli huomaat alueella liikkuessasi esimerkiksi kaatuneen puun tai muuta hevosliikennettä häiritsevää, otathan yhteyttä vastaanottoon, tai sen aukioloaikojen ulkopuolella kiireellisissä ongelmatilanteissa (=nopeaa reagointia vaativia toimenpiteitä) kunnossapidon päivystävään numeroon.

Tutustuthan Whatsappin ominaisuuksiin ennen ryhmään liittymistä. Whatsapp-sovellus on maksuton ja sen voi ladata myös alla olevan linkin kautta puhelimeen. Otathan huomioon, että ryhmässä puhelinnumerot näkyvät kaikille ryhmäläisille.

Liity ryhmään tästä


Kuvia