Hevosurheilualueiden käyttörajoitukset

Tällä sivulla tiedotetaan hevosurheilualueiden tapahtumista ja huollosta johtuvista käyttörajoituksista

Saat zoomattua kuvaa suuremmaksi mobiililaitteella, kun avaat sen uudessa välilehdessä

15.10.2020
Perustimme alueiden säännöllisille käyttäjille whatsapp-ryhmän. Tapahtumaviikkoa ennen ilmoitamme alueiden rajoituksista ryhmään ja tälle nettisivulle. Vapaita aikoja voit tarkastella alueiden varausjärjestelmän kautta (etene lomakkeella järjestyksessä, henkilötietojen jälkeen avautuu valikot varattaviin tiloihin, viikonpäiviin ja kellonaikoihin). 

Vain ylläpitäjät voivat kirjoittamaan ryhmään. Mikäli huomaat alueella liikkuessasi esimerkiksi kaatuneen puun tai muuta hevosliikennettä häiritsevää, otathan yhteyttä vastaanottoon, tai sen aukioloaikojen ulkopuolella kiireellisissä ongelmatilanteissa (=nopeaa reagointia vaativia toimenpiteitä) kunnossapidon päivystävään numeroon 040 860 7621.

Tutustuthan Whatsappin ominaisuuksiin ennen ryhmään liittymistä. Whatsapp-sovellus on maksuton ja sen voi ladata myös alla olevan linkin kautta puhelimeen. Otathan huomioon, että ryhmässä puhelinnumerot näkyvät kaikille ryhmäläisille.

Liity ryhmään tästä


24.9.

Ensi viikolla tamma- ja varsanäyttelyt järjestetään maanantaina ja tiistaina. Ravirata näyttelyyn varattuna seuraavasti:
Ma 27.9. klo 12.00-12.30 radalla varsoja, jotka esittävät liikkeet ajettuna.
Tiistain 28.9. aikataulu vielä vahvistamatta, alustavan tiedon mukaan tammojen ajokokeet noin klo 10-11.30.

Hiittirata käytettävissä, mutta kulku hiittiradalta yllä olevina aikoina derbykatsomon edestä. Varikolla tulee ajaa käynnissä.


 


Kuvia