Hevosurheilualueiden käyttörajoitukset

Tällä sivulla tiedotetaan hevosurheilualueiden tapahtumista ja huollosta johtuvista käyttörajoituksista

Saat zoomattua kuvaa suuremmaksi mobiililaitteella, kun avaat sen uudessa välilehdessä

 

Viikolla 23 useampi poikkeus urheilualueiden käytössä.

Maanantaina 7.6. tamma- ja varsanäyttely sulkee 9-15 kentät raviradan sisäpuolelta.
Ravirata kiinni 9-12.30, hiittirata käytettävissä normaalisti (derbykatsomon edustan tietä käyttäen tai käynnissä ravirataa pitkin)

Torstai 10.6. – sunnuntai 13.6. Hevosopisto Summer Festival
Ravirata ja urheilualueen kentät suljettu kaikkina päivinä.
Hiittirata käytettävissä orilaitumen välitie – Neilikkolampi/Rantasen reitti. Varikkoalue suljettu kilpailun ulkopuolisilta.

Hevosopiston leiritoiminta myös käynnissä. Alueella voi liikkua ratsukoita ja valjakoita, jotka eivät ole ennen vierailleet alueella, joten muistakaahan turvallisuus ja muiden huomioiminen!


28.5.
4.-6.6.
Valjakkoajokilpailu Urheilualueella, urheilualueen kentät ja ravirata suljettu pe-su. Hiittirata käytettävissä Välitietä käyttäen perjantaina 4.6.. Varikkoalue suljettu koko tapahtuman ajan muilta kuin kilpailijoilta.


22.5.
Islanninhevosten askellajikilpailut Urheilualueella, kentät eivät ole varattavissa. Hiittirata käytettävissä Orilaitumen välitietä käyttäen, kulku Sujuvan päädystä (Neilikkolammen puolelta). Varikkoalue suljettu kilpailun ulkopuolisilta.


11.-16.5.

Kenttäratsastuskilpailut urheilualueella 12.-13.5. ja 16.5.
Valmistelevien töiden vuoksi hiittiradan välitie on suljettu jo tiistaista 11.5. alkaen, reitillä maastoesteitä. Koko urheilualue on suljettu kilpailuiden ulkopuolisilta käyttäjiltä 12.-13.5. ja 16.5., koskien myös hiittirataa. 

Kentät, ravirata ja hiittirata käytettävissä perjantaina 14.5. ja lauantaina 15.5. varauskalenterin mukaisesti.

Maastorata on suljettu valmistelevien töiden vuoksi. Alueella liikkuu kuormaaja esteitä siirrellen pitkin viikkoa.


23.4.2021
Ratsu- ja ponioripäivät 29.4-2.5. Ypäjähallissa, Opistohallin puolikas varattuna verryttelyyn.


22.4.2021
Hallit Haimi, Opisto ja Ypäjä kilpailukäytössä 23.-25.4.


9.4.2021

Ravirata suljettu torstaina 15.4. koko päivän kunnostustöistä johtuen. Hiittirata käytettävissä.


15.10.2020
Perustimme alueiden säännöllisille käyttäjille whatsapp-ryhmän. Tapahtumaviikkoa ennen ilmoitamme alueiden rajoituksista ryhmään ja tälle nettisivulle. Vapaita aikoja voit tarkastella alueiden varausjärjestelmän kautta (etene lomakkeella järjestyksessä, henkilötietojen jälkeen avautuu valikot varattaviin tiloihin, viikonpäiviin ja kellonaikoihin). 

Vain ylläpitäjät pystyvät kirjoittamaan ryhmään. Mikäli huomaat alueella liikkuessasi esimerkiksi kaatuneen puun tai muuta hevosliikennettä häiritsevää, otathan yhteyttä vastaanottoon, tai sen aukioloaikojen ulkopuolella kiireellisissä ongelmatilanteissa (=nopeaa reagointia vaativia toimenpiteitä) kunnossapidon päivystävään numeroon.

Tutustuthan Whatsappin ominaisuuksiin ennen ryhmään liittymistä. Whatsapp-sovellus on maksuton ja sen voi ladata myös alla olevan linkin kautta puhelimeen. Otathan huomioon, että ryhmässä puhelinnumerot näkyvät kaikille ryhmäläisille.

Liity ryhmään tästä


Kuvia