Hevosurheilualueet

Hevosopistolla on kattavat urheilualueet, jotka ovat opetuksen ja asiakkaidemme käytettävissä sekä erilaisessa tapahtumakäytössä. Alueita huolletaan säännöllisesti ja niiden käyttö on maksullista.

Tutustu hinnastoihin ja turvallisuusohjeisiin alla olevista linkeistä.

Rekisteröityneet asiakkaat saavat ajankohtaista tietoa mm. raviradan ollessa suljettuna. Jos huomaat alueella kaatuneita puita tai muuta hevosten kanssa kulkua haittaavaa, ota yhteyttä Hevosopiston kunnossapitoon!

Hevosopiston alueella tulee käyttää kypärää ratsastaessa ja ajaessa.
Hevosia talutetaan suitsittuina, paitsi tarhatessa.
Myös juoksuttaessa hevosella tulee olla suitset päässä. Käytäthän turvallisuuden vuoksi hevosreittejä alueella liikkuessasi!
Koirat pidettävä kytkeittyinä.
Maastoesteille aina mukaan valmentaja, valmentajan nimi ilmoitettava varausta tehdessä.

Huomioithan, että hiittisuora on varattu arkena klo 8-14 Hevosopiston alueella valmennettavien ravihevosten käyttöön. Hiittisuoralla etuajo-oikeus on ravihevosella.
Hiittiradalla kiertosuunta vastapäivään, lukuunottamatta Kartanonkylätien varressa olevaa pätkää, jolla saa kulkea urheilualueille myötäpäivään.

Huomoithan että alueiden käyttömaksut vain sivun alaosan linkin kautta, majoitusvastaanotto on toistaiseksi suljettu. Maneesi/kenttäkalenteri ei ole tällä hetkellä käytössä, vaan varaustilannetta voit tarkastella alla olevien varauslinkkien kautta.

 

Ratsastusalueiden tilavaraus keväällä 2020

Teethän tilavarauksen kentille alla olevien linkkien kautta. Muista myös alueen käyttömaksu.

Valmennukset: Kaikki valmennustapahtumat varataan etukäteen alla olevien linkkien kautta. Valmennusryhmään osallistuvien ratsastajien nimet tulee näkyä varauksessa.
Valmentaja on vastuussa, että jokainen valmennukseen osallistuva on maksanut urheilualueiden käyttömaksun ennen valmennusta.

Yksittäiset ratsastukset: Hevosopiston talleissa asuville hevosille ja alueille kausikortin lunastaneiden ei tarvitse varata yksittäistä ratsastusaikaa. Jos sinulla ei ole kausikorttia tai hevosesi ei asu Hevosopiston tallissa, varaa ratsastusaika urheilualueen kentälle alla olevien linkkien kautta. Alueen käyttömaksu maksetaan myös etukäteen.

Varaukset viikko 22 (25.-31.5.) 
29.-30.5. Pay&Jump rataharjoitusmahdollisuus Juhlakentällä, Varaa oma aikasi tästä

Varaukset viikko 23 (1.-7.6.)

Muistathan käydä maksamassa urheilualueiden käyttömaksut tämän linkin kautta:

Urheilualueiden käyttömaksut tänne


Kysymyksiä ja vastauksia urheilualueiden varauksesta:

  • Pitääkö yksittäisistä ratsastuksista tehdä varaus? Jos sinulla ei ole alueille kausikorttia tai hevosesi ei asu Hevosopiston talleissa, tee kentän varaus varauslinkin kautta. HUOM, alueen käyttömaksu maksetaan etukäteen.
  • Pitääkö valmennukselle tehdä varaus? Kaikki valmennustapahtumat varataan etukäteen. Valmennusryhmään osallistuvien ratsastajien nimet tulee näkyä varauksessa. Valmentaja on vastuussa, että jokainen valmennukseen osallistuva on maksanut urheilualueiden käyttömaksun
    ennen valmennusta.
  • Jos minulla on kausikortti, miten toimin? Jos sinulle on tulossa valmentaja, varaa kenttä varauslinkin kautta. Muutoin alueet ovat käytettävissäsi yksityiseen ratsastukseen normaalisti, huomioiden toki muiden valmennukset.
  • Haluan lunastaa kausikortin? Ota yhteys asiakaspalveluun: reception@hevosopisto.fi/puhelin arkisin 9-15 +358 276021

Hinnasto - ratsastusalueet >

Hinnasto - ravi- ja hiittirata >

Varausohjeet ja kalenteri >

Yleiset ohjeet ja turvallisuus >

Alueiden kokoja >

Rekisteröidy alueiden käyttäjäksi >