Peruutusehdot

Tutustuhan peruutusehtoihin, jotka koskevat klinikoita, Hevosopiston valmennustapahtumia ja kilpailuita.

(päivitetty 10.1.2022)

Hevosopiston valtakunnallisen valmennuskeskuksen järjestämien kurssien ja valmennusten varaus- ja peruutusehdot. Majoitusvarauksia koskevat erilliset peruutusehdot, voit tarkistaa ne TÄÄLTÄ.

Hevosopiston järjestämät valmennukset ja koulutukset

Klinikoille ja valmennuksiin osallistuminen:
Hevosella tapahtuva valmennus maksetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Maksusta 10€ on varausmaksun osuus, jota ei palauteta peruutuksen sattuessa. Peruutukset tulee tehdä ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ei palauteta maksuja.

Yleisönä osallistuminen:
lippujen hintoja ei palauteta, pl. koronan tuomat poikkeukset.

Kurssit: SRL ja Hippos lisenssikoulutukset – järjestetään Hevosopistolla

Kurssi tulee maksettavaksi osallistujille, kun minimiosallistujamäärä on ilmoittautunut ja kurssi voidaan vahvistaa. Ilmoittautuminen on aina sitova. Varausmaksun osuus on 20% kurssimaksun hinnasta. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen yhteydessä.  Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 12.00 mennessä tai kurssin ohjeistuksen mukaisesti.  Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan kokonaisuudessaan. 

Hevosopiston järjestämä harjoittelumahdollisuus maastoesteillä/derbykentällä/irtohypytys

Tapahtuma maksetaan kokonaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Maksu on kokonaisuudessaan varausmaksua, jota ei palauteta peruutuksen sattuessa. 

Yleisöliput; klinikat, kilpailut ja muu lipunmyynti

Lippujen hintoja ei palauteta, ellei toisin ole mainittu. 

Leirit 

Varausmaksu 99 euroa. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen yhteydessä.  Leirin loppumaksu palautetaan vain lääkärin- tai eläinlääkärin todistusta vastaan.

 Viikonloppuleirit 

Varausmaksu 50 euroa. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen yhteydessä. Leirimaksun loppuosa tulee olla maksettu noin viikko ennen leiriä. Tämän jälkeen leirimaksu palautetaan vain lääkärin- tai eläinlääkärintodistusta vastaan.