Esteratsastus

Hevosopiston omat ja vierailevat valmentajat tarjoavat viikoittain valmennusta ja mahdollisuuden systemaattiseen valmentautumiseen oman hevosen tai ponin kanssa. Talent-valmennus on suunnattu 1-tason ratsastajille ratsastuskouluhevosilla.

Valmentajat

Sanna Backlund

II-tason valmentaja, maajoukkuevalmentaja, moninkertainen SM-mitalisti ja GP-ratsastaja valmentaa Hevosopistolla kuukausittain. Valmennukset tukevat maajoukkuetoimintaa ja ovat avoimia ensisijaisesti A/B-renkaiden ratsukoille sekä kehitysrenkaille ja muille tavoitteellisille kilparatsastajille ja nuorille hevosille.

Valmennuksen hinta on 93€/1h ja SRL:n maajoukkueeseen kuuluville 73€/1h.

Ryhmässä on 3 ratsukkoa. Kesäkuun valmennus järjestetään kellonaikatoiveet huomioiden Juhlakentällä. Ryhmäjako ilmoitetaan noin 2 päivää ennen valmennusta. Valmennuksessa myös vesihauta käytössä. 

Seuraavat valmennukset:

3.6. Juhlakentällä.  Ilmoittautuminen on päättynyt sunnuntaina 31.5.2020.

 

Peruutusehdot

Tiedustelut:

Sara Yli-Houhala, puh. 040 8607 608, sara.yli-houhala@hevosopisto.fi


Luc Steeghs

Kansainvälisen tason ratsastaja, nuorten hevosten kouluttaja, Hollannin nuorten ratsastajien, lapsiratsastajien ja junioreiden maajoukkuevalmentaja. Valmennukset ovat ensisijaisesti avoimia nuorille hevosille. Mukaan otetaan mahdollisuuksien mukaan 130-140 ratsukoita, jotka tähtäävät maajoukkuetasolle. 

Seuraavat valmennukset:

 

Ratsukkopaikkojen tiedustelut sekä ilmoittautuminen: sara.yli-houhala@hevosopisto.fi

 


Perttu Pasuri

Master-opettaja, II-tason valmentaja

Valmennusta oman ponin tai hevosen kanssa. Valmennusryhmässä 35 €/h (2-4 ryhmässä), yksityisvalmennus 45€/45 min. Voit myös tiedustella valmennuspakettia, johon sisältyy säännöllinen viikkovalmennus ja hevosen/ponin sekä ratsastajan majoitus ja ruokailut. Ota yhteyttä suoraan valmentajaan ja sovi valmennusajankohta!

Tiedustelut:

puh. 040 8609 347, perttu.pasuri@hevosopisto.fi


Kuvia


"Hevosopistolla toimii valtakunnallinen hevosurheilun valmennuskeskus."