Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pay & Jump esterataharjoitus

2.12.2020 @ 15:00 - 21:00

Pay&Jump rataharjoittelumahdollisuus 2.12. Opistohallissa

Harjoittelu on avoin kaikille ratsukoille. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Rataa ei saa muuttaa, ainoastaan estekorkeuden muuttaminen on sallittua. Ratsukoilla täytyy olla avustaja mukana rataa hypätessä, rataa ei saa hypätä yksin.

Kentällä enintään 4 ratsukkoa valmentajineen samaan aikaan. Muista noudattaa turvaetäisyyksiä, ylimääräinen oleskelu alueella on kielletty.
Huom, tulethan alueelle vain terveenä, hengitystieoireisena alueella ei saa tulla. Valmentajille ja avustajille suositellaan hansikkaiden käyttöä estekorkeutta muutettaessa.

Varmista paikkasi ilmoittautumalla alla olevasta linkistä viimeistään ke 2.12. ennen radalle menoa! Harjoittelun hinta on 25€/ ratsukko tai 100€ koko kenttä (max 4 ratsukkoa). 15€/ ratsukko YHO-opiskelijoilta, -henkilökunnalta ja YR:n jäseniltä.
Harjoittelu kestää 1h/ryhmä, osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksua ei palauteta, ks.; Peruutusehdot / Hevosopisto

Ilmoittautumisesta on käytävä ilmi ratsastajien nimet, valmentaja sekä ratsastajan/ryhmän yhteystiedot.

Muista noudattaa turvaetäisyyksiä, ylimääräinen oleskelu alueella on kielletty.
Kentällä enintään 4 ratsukkoa valmentajineen samaan aikaan
Hansikkaiden käyttöä suositellaan estekorkeutta muutettaessa
Turhaa liikkumista Hevosopiston alueella on vältettävä
Tulethan vain terveenä. Henkilöitä, joilla on hengitystieoireita pyydetään olemaan saapumatta Hevosopistolle. THL:n ohjeistuksen mukaisesti riskimaista tuleville suositellaan 14vrk omaehtoista karanteenia.
ILMOITTAUDU TÄSTÄ