Majoitus & karsinat

Hevosopistolla on monipuolisia majoitusvaihtoehtoja, tarjolla on vaihtoehtoja hostellista hotellitasoisiin huoneistoihin. Tervetuloa majoittumaan meille!

Majoitus ja karsinavaraukset

Teethän varauksesi sähköisen varausjärjestelmän kautta, kiitos:

varaa huone

varaa karsina

Onnistuneesta varauksesta saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. 

Olemme siirtyneet varauspalvelussamme sähköiseen varausjärjestelmään 15.9.2021 alkaen, henkilökohtaista palvelua on edelleen saatavilla puhelimitse tai sähköpostitse. Manuaalisesti tehdyistä varauspyynnöistä veloitamme käsittelymaksua 10€/varaus.  Tutustu ennakkoon myös varausten Peruutusehtoihin. 

 

Majoitusvastaanotto on avoinna: 

Vko 48 (28.11.-4.12.)

Ma-To 9-16

Pe 9-20

La-Su 8-16

 

Majoitusvastaanotto sijaitsee Opistohallilla osoitteessa

Varsanojantie 181, 32100 YPÄJÄ

reception@hevosopisto.fi 
+358 2760 21 (vastaanoton aukioloaikojen mukaan)

Huoneiden CHECK-IN  klo 14.00 ja CHECK-OUT  klo 10.00.

Wifi: GUEST / salasana: hevosopisto


TIEDOTE: 1.1.2023 alkaen voimassa päivitetyt huonehinnat.

Lemmikit ovat tervetulleita Lemmikkitalo Kerhoon, huonehinta sisältää lemmikkimaksun, muihin majoitustiloihin lemmikkejä ei ole sallittua ottaa mukaan, huoneen erityissiivouksesta perimme 50€ maksun.

Huomioittehan että, alaikäinen henkilö majoittuu huoltajien vastuulla riippumatta siitä, majoittuuko huoltaja Hevosopistolla. 


Päivystävä talonmies 040 8607 621 . Talonmiehen päivystyspalvelu on maksullinen palvelu, hälytystyö 50€ laskutetaan jälkikäteen.

 

Hevosten majoitus viikolla 48: IV-talli.

Karsinalistat päivitetään viimeistään saapumispäivän aamuna, tarkistathan karsinapaikkasi ennen paikalle saapumistasi: 

Tarkastele tallikarttaa TÄÄLTÄ. 

Karsinanoiden CHECK-IN  klo 13.00 ja CHECK-OUT  klo 13.00. 

>Huomioi, että vastuu hevosesta majoituksen aikana on aina omistajalla, Hevosopisto ei vastaa hevosen loukkaantumisesta tai sairastumisesta. Käythän täyttämässä myös pitopaikkatunnuksen alla olevan linkin kautta ennen hevosesi saapumista talliimme, kiitos:

https://forms.office.com/r/siXetm9Ng1

Sijoitamme hevoset karsinoihin talliemme kapasiteetin mukaan, kaikki karsinamme ovat turvekuivitettuja (purukuivitus on mahdollista saada ennakkovarauksella ja 20€ lisämaksulla) Kirjoita mahdolliset toiveesi karsinavarauksen info-kenttään

Karsinasta tulee käytön jälkeen poistaa kaikki lanta, märkä kuivike sekä heinä. Karsinaan lisätään kuiviketta poistettua kuiviketta vastaava määrä. Karsinaan saa jäädä VAIN kuivaa kuiviketta. Mikäli olet epävarma karsinan siisteystasosta, olethan yhteydessä henkilökuntaamme. Näin toimimalla myös seuraavalle käyttäjälle on vastassa kuiva ja puhdas karsina. Karsinasta, jota ei ole asianmukaisesti puhdistettu käytön jälkeen, veloitamme 50 € + 10 € laskutuslisän varauksen tekijältä.  

Päiväkarsinavaraukset saa tehtyä nyt myös verkkovaraamosta koodilla PÄIVÄKARSINA, varausta tehdessä huomioithan isot kirjaimet. Karsinan saapumispäivä on käyttöpäivä, päiväkarsina on käytössäsi klo 7-19.

Pitopaikkatunnus: HEVOSOPISTO OY  FI000006310757  tunnus kattaa kaikki tallit alueella


 


Varaa majoitus & karsina >

Ravintolat >

Turvallisuus ja toimintaohjeet >

Päiväkarsinat >

Varaus- ja peruutusehdot >

Yhteystiedot >