Majoitus & karsinat

Hevosopistolla on paljon eritasoisia majoitustiloja, tarjolla on vaihtoehtoja hostellista hotellitasoisiin huoneistoihin. Majoituksemme sisältävät monipuolisen aamiaisen noutopöydästä. Tervetuloa majoittumaan meille!

Majoitus ja karsinavaraukset

Teethän varauksesi sähköisen varausjärjestelmän kautta, kiitos:

OPPILASRUOKALA SULJETAAN REMONTIN VUOKSI KESKIVIIKKONA, 7.6. KLO 18.

ATERIAPALVELUT  RAVINTOLA RATSUMESTARISSA TO 8.6. ALKAEN.

RATSUMESTARI SIJAITSEE KURSSIKESKUS-RAKENNUKSEN YHTEYDESSÄ, OSOITEESSA RATSUMESTARINRAITTI.

 

varaa huone

varaa karsina

Onnistuneesta varauksesta saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. 

Päiväkarsinavaraukset saa tehtyä verkkovaraamosta koodilla PÄIVÄKARSINA, varausta tehdessä huomioithan isot kirjaimet. Karsinan saapumispäivä on käyttöpäivä, päiväkarsina on käytössäsi klo 7-19.

Olemme siirtyneet varauspalvelussamme sähköiseen varausjärjestelmään 15.9.2021 alkaen, henkilökohtaista palvelua on edelleen saatavilla puhelimitse 02 760 21 tai sähköpostitse reception@hevosopisto.fi

Manuaalisesti tehdyistä varauspyynnöistä veloitamme käsittelymaksua 10€/varaus.  Tutustu ennakkoon myös varausten Peruutusehtoihin. 

Majoitusvastaanotto on avoinna: 

 

Vko 39 (25.9.-1.10.)

Ma-To 9-16

Pe 9-18

La 8-14,

Su suljettu

Majoitusvastaanotto sijaitsee Opistohallilla osoitteessa

Varsanojantie 181, 32100 YPÄJÄ

reception@hevosopisto.fi 
+358 2760 21 (vastaanoton aukioloaikojen mukaan)

Huoneiden Check in klo 14.00 ja Check out klo 10.00.

Wifi: guest / salasana: hevosopisto

Huoneen avaimen voit lähtiessäsi jättää huoneesi pöydälle, tai palauttaa Opistohallin aulan ulko-oven vieressä olevaan postilaatikkoon. Palauttamattomasta avaimesta veloitamme 50 € (+ 10 € laskutuslisä).


1.1.2023 alkaen voimassa päivitetyt huonehinnat.

Lemmikit ovat tervetulleita Lemmikkitalo Kerhoon, huonehinta sisältää lemmikkimaksun. Muihin majoitustiloihin lemmikkejä ei ole sallittua ottaa mukaan. 

Huomioittehan, että alaikäinen henkilö majoittuu huoltajien vastuulla riippumatta siitä, majoittuuko huoltaja Hevosopistolla. 


Päivystävä talonmies 040 8607 621 . Talonmiehen päivystyspalvelu on maksullinen palvelu, hälytystyö 50€ laskutetaan jälkikäteen.


Hevosten majoitus vko 39: Alkuviikko monimuoto-opiskelijat ym. IV-talli, viikonloppuna valjakkohevoset Maneesitalliin, Laatuarvostelu ja Häme Este IV-talliin

Karsinalistat päivitetään viimeistään saapumispäivän aamuna, tarkistathan karsinapaikkasi ennen paikalle saapumistasi: 

Tarkastele tallikarttaa TÄÄLTÄ. 

 

Tapahtumien aikana, mikäli karsinoihin tulee vaihdot: CHECK-IN  klo 13.00 ja CHECK-OUT  klo 13.00.

MIKÄLI HALUAT PITÄÄ KARSINAN LÄHTÖPÄIVÄNÄ ILTAAN SAAKKA (20€), OTA YHTEYTTÄ reception@hevosopisto.fi

Heinän ja purun osto Majoitusvastaanotosta, huomioithan aukioloajat. Jakeluajat tallimestarin aikataulun mukaan, kysy Majoitusvastaanotosta.

Huomioi, että vastuu hevosesta majoituksen aikana on aina omistajalla, Hevosopisto ei vastaa hevosen loukkaantumisesta tai sairastumisesta. Käythän täyttämässä myös pitopaikkatunnuksen alla olevan linkin kautta ennen hevosesi saapumista talliimme, kiitos:

https://forms.office.com/r/siXetm9Ng1

Sijoitamme hevoset karsinoihin talliemme kapasiteetin mukaankaikki karsinamme ovat turvekuivitettuja (purukuivitus on mahdollista saada ennakkovarauksella ja 20€ lisämaksulla) Kirjoita mahdolliset toiveesi karsinavarauksen info-kenttään

Karsinasta tulee poistaa kaikki lanta, märkä kuivike ja heinä.  Karsinasta, jota ei ole asianmukaisesti siivottu käytön jälkeen, veloitamme 50 € /karsina + 10 € laskutuslisän varauksen tekijältä.

Pitopaikkatunnus: HEVOSOPISTO OY  FI000006310757  tunnus kattaa kaikki tallit alueella


 


Varaa majoitus & karsina >

Ravintolat >

Turvallisuus ja toimintaohjeet >

Päiväkarsinat >

Varaus- ja peruutusehdot >

Yhteystiedot >