Majoitus & karsinat

Hevosopistolla on monipuolisia majoitusvaihtoehtoja, tarjolla on vaihtoehtoja hostellista hotellitasoisiin huoneistoihin. Tervetuloa majoittumaan meille!

 

Hevosopistolle voit tulla myös etätöihin!

Ota hevonen mukaan ja treenaa samalla huippu puitteissa lajissa kuin lajissa!
Esim. elokuussa ma-to majoitus, aamiainen, hevosen täysihoito ja alueiden käyttö hinta alkaen kahden hengen huoneessa 303€/hlö/3yötä.

Kysy lisää ja varaa etätyöpaketti sales@hevosopisto.fi

Majoitus ja karsinavaraukset

Teethän varauksesi sähköisen varausjärjestelmän kautta, kiitos. 

varaa huone

 

varaa karsina

 

Onnistuneesta varauksesta saat varausvahvistuksen sähköpostiisi.  Olemme siirtyneet varauspalvelussamme sähköiseen varausjärjestelmään 15.9.2021 alkaen, henkilökohtaista palvelua on edelleen saatavilla puhelimitse tai sähköpostitse. Manuaalisesti tehdyistä varauspyynnöistä veloitamme käsittelymaksua 10€/varaus.  Tutustuthan ennakkoon varausten Peruutusehtoihin. 

Karsina varauksissa sijoitamme hevoset karsinoihin talliemme kapasiteetin mukaan, karsinalistat julkaistaan viimeistään saapumispäivänä. Tarkastele tallikarttaa TÄÄLTÄ. 

Huomioithan karsinavaihdon, CHECK-IN  klo 13.00 ja CHECK-OUT  klo 13.00


 

Majoitusvastaanotto on avoinna 

 

Vko 32 (8.-14.8.)

Ma-To 9-16

Pe 9-18

La-Su 8.00-16

Majoitusvastaanotto sijaitsee Opistohallilla osoitteessa

Varsanojantie 181, 32100 YPÄJÄ

reception@hevosopisto.fi 
+358 2760 21 (vastaanoton aukioloaikojen mukaan)

 

Huoneiden CHECK-IN  klo 14.00 ja CHECK-OUT  klo 10.00.

Wifi: GUEST / salasana: hevosopisto


Lemmikit ovat tervetulleita Lemmikkitalo Kerhoon ja Rinne -huoneistoon. Muihin majoitustiloihin lemmikkejä ei ole sallittua ottaa mukaan, huoneen erityissiivouksesta perimme 50€ maksun.

Huomioittehan että, alaikäinen henkilö majoittuu huoltajien vastuulla riippumatta siitä, majoittuuko huoltaja Hevosopistolla. 


Päivystävä talonmies 040 8607 621 . Talonmiehen päivystyspalvelu on maksullinen palvelu, hälytystyö 50€ laskutetaan jälkikäteen.

Hevosten majoitus  8.-14.8. VHS-talli, III-, IV- ja Maneesitalli

HUOM: Karsinalistat päivitetään nettiin viimeistään saapumispäivän aamuna. Tarkistathan karsinapaikkasi ennen paikalle saapumistasi. Tarkastele tallikarttaa TÄÄLTÄ.

Kaikki karsinamme ovat turvekuivitettuja, purukuivitus on mahdollista saada lisämaksusta, 20€, ja ennakkovarauksella. Laitathan toiveesi karsinavarauksen info-kenttään, sijoitamme hevoset karsinoihin talliemme kapasiteetin mukaan. 

Karsinasta tulee käytön jälkeen poistaa kaikki lanta, märkä kuivike sekä heinä. Karsinaan lisätään kuiviketta poistettua kuiviketta vastaava määrä. Karsinaan saa jäädä VAIN kuivaa kuiviketta. Mikäli olet epävarma karsinan siisteystasosta, olethan yhteydessä henkilökuntaamme. Näin toimimalla myös seuraavalle käyttäjälle on vastassa kuiva ja puhdas karsina. Karsinoista, joita ei ole asianmukaisesti puhdistettu käytön jälkeen, veloitamme 50 € + 10 € laskutuslisän varauksen tekijältä. Siivousohjeet löytyvät tallien ilmoitustaululta. 

Päiväkarsinavaraukset saa tehtyä nyt myös verkkovaraamosta koodilla PÄIVÄKARSINA, varausta tehdessä huomioithan isot kirjaimet. Karsinan saapumispäivä on käyttöpäivä, päiväkarsina on käytössäsi klo 7-19.

Pitopaikkatunnus: HEVOSOPISTO OY  FI000006310757  tunnus kattaa kaikki tallit alueella


Tervetuloa tutustumaan uutuus majoituskohteisiimme:

PUOLUKKA 1hh alk. 75€/yö, sisältää aamiaiset

RINNE 1-6 hh alk. 198 €/yö, sisältää aamiaiset

Lemmikkitalo KERHO alk. 2hh/80€/yö, sisältää aamiaiset ja lemmikkimaksun


Varaa majoitus & karsina >

Ravintolat >

Turvallisuus ja toimintaohjeet >

Päiväkarsinat >

Varaus- ja peruutusehdot >

Yhteystiedot >