Majoitus & karsinat

Hevosopistolla on monipuolisia majoitusvaihtoehtoja. Tarjolla on vaihtoehtoja hostellista hotellitasoisiin huoneistoihin.

Teethän varauksesi sähköisen varausjärjestelmän kautta, kiitos!

Onnistuneesta varauksesta saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. 

Olemme siirtyneet varauspalvelussamme täysin sähköiseen varausjärjestelmään. Henkilökohtaista palvelua saa edelleen puhelimitse tai sähköpostitse, muutoin kuin varausjärjestelmän kautta tehdyistä varauspyynnöistä veloitamme käsittelymaksun 10 €/huone / yö, 15.9.2021 alkaen.

Manuaalista varausta koskevat samat peruutusehdot kuin sähköistä. Peruutusehdot 

Uutuuskohteemme RINNE 1-6 hh 198 €/yö sis. aamiaiset sekä 1.10.21 alkaen Lemmikkitalo Kerho 2hh/80€/yö sis. aamiaiset ja lemmikkimaksun, on nyt varattavissa verkkovaraamossamme, kannattaa tutustua!

 

Asiakaspalvelumme palvelee viikolla 48 seuraavasti:

Ma-to 9-16

Pe 9-20

La 10-18

Su 8-16

Majoitusvastaanotto palvelee Opistohallilla.

Varsanojantie 181, 32100 YPÄJÄ

reception@hevosopisto.fi 
+358 2760 21 (vastaanoton aukioloaikojen mukaan)

 

Huoneiden CHECK-IN  klo 14.00 ja CHECK-OUT  klo 10.00.

Wifi: GUEST / salasana: hevosopisto

 

Lemmikit ovat tervetulleita Lemmikkitalo Kerhoon, Kurviin ja Rinne -huoneistoihin, muihin majoitustiloihin lemmikkejä ei ole mahdollista ottaa mukaan. Huoneen erityissiivouksesta perimme 50€ maksun.

Huomioittehan että, alaikäinen henkilö majoittuu huoltajien vastuulla riippumatta siitä, majoittuuko huoltaja Hevosopistolla. 

Päivystävä talonmies 040 8607 621 . Talonmiehen päivystyspalvelu on maksullinen palvelu, hälytystyö 50€ laskutetaan jälkikäteen.

Hevosten majoitus vko 48: II-, IV-, V- sekä Maneesitallissa

Kaikki karsinat ovat turvekuivitettuja, purukuivitus on mahdollista saada ennakkovarauksella erillismaksulla. Laitathan toiveesi karsinavarauksen info-kenttään. Sijoitamme hevoset karsinoihin talliemme kapasiteetin mukaan.  Mikäli karsina on siivottu puutteellisesti vaadittuun tasoon verraten, se  aiheuttaa käyttäjälle 50€ siivousmaksun. Mahdollisesta laskun lähettämisestä perimme 10€ laskutuslisän. 

Siivousohje löytyy tallien ilmoitustaululta. 

Tarkastele tallikarttaa TÄÄLTÄ.

Nyt myös päiväkarsinavaraukset verkkovaraamosta koodilla PÄIVÄKARSINA. Varausta tehdessä huomioithan isot kirjaimet. Karsinan saapumispäivä on käyttöpäivä. Päiväkarsina on käytössäsi klo 7-19.

 


Varaa majoitus & karsina >

Ravintolat >

Turvallisuus ja toimintaohjeet >

Päiväkarsinat >

Varaus- ja peruutusehdot >

Yhteystiedot >