Majoitus & karsinat

Hevosopistolla on monipuolisia majoitusvaihtoehtoja, tarjolla on vaihtoehtoja hostellista hotellitasoisiin huoneistoihin. Tervetuloa majoittumaan meille!

 

Teethän varauksesi sähköisen varausjärjestelmän kautta, kiitos. 

varaa tästä

Onnistuneesta varauksesta saat varausvahvistuksen sähköpostiisi.  Olemme siirtyneet varauspalvelussamme sähköiseen varausjärjestelmään 15.9.2021 alkaen, henkilökohtaista palvelua on edelleen saatavilla puhelimitse tai sähköpostitse. Manuaalisesti tehdyistä varauspyynnöistä veloitamme käsittelymaksua 10€/huone.  Tutustuthan ennakkoon varausten Peruutusehtoihin. 

Karsina varauksissa sijoitamme hevoset karsinoihin talliemme kapasiteetin mukaan, karsinalistat julkaistaan viimeistään saapumispäivänä. 

Huomioithan kilpailujen aikaisen karsinavaihdon klo 13. Mikäli haluat varmistaa karsinan käyttöösi perjantaina tai lauantaina iltaan saakka, ota yhteys majoitusvastaanottoon mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, reception@hevosopisto.fi

Tarkastele tallikarttaa TÄÄLTÄ.


 

Avoinna vko 20 ( 16.-22.5.)

Ma-to 9-16

Pe 9-18

La-su suljettu

Majoitusvastaanotto sijaitsee Opistohallilla osoitteessa

Varsanojantie 181, 32100 YPÄJÄ

reception@hevosopisto.fi 
+358 2760 21 (vastaanoton aukioloaikojen mukaan)

 

Huoneiden CHECK-IN  klo 14.00 ja CHECK-OUT  klo 10.00.

Wifi: GUEST / salasana: hevosopisto


Lemmikit ovat tervetulleita Lemmikkitalo Kerhoon ja Rinne -huoneistoon. Muihin majoitustiloihin lemmikkejä ei ole sallittua ottaa mukaan, huoneen erityissiivouksesta perimme 50€ maksun.

Huomioittehan että, alaikäinen henkilö majoittuu huoltajien vastuulla riippumatta siitä, majoittuuko huoltaja Hevosopistolla. 


Päivystävä talonmies 040 8607 621 . Talonmiehen päivystyspalvelu on maksullinen palvelu, hälytystyö 50€ laskutetaan jälkikäteen.

 

Hevosten majoitus  viikolla 20,  IV-talli , valjakkohevoset Maneesitalli

Kaikki karsinamme ovat turvekuivitettuja, purukuivitus on mahdollista saada lisämaksusta ennakkovarauksella. Laitathan toiveesi karsinavarauksen info-kenttään, sijoitamme hevoset karsinoihin talliemme kapasiteetin mukaan. 

Karsinasta tulee käytön jälkeen poistaa kaikki lanta, märkä kuivike sekä heinä. Karsinaan lisätään kuiviketta poistettua kuiviketta vastaava määrä. Karsinaan saa jäädä VAIN kuivaa kuiviketta. Mikäli olet epävarma karsinan siisteystasosta, olethan yhteydessä henkilökuntaamme. Näin toimimalla myös seuraavalle käyttäjälle on vastassa kuiva ja puhdas karsina. Karsinoista, joita ei ole asianmukaisesti puhdistettu käytön jälkeen, veloitamme 50 € + 10 € laskutuslisän varauksen tekijältä. Siivousohjeet löytyvät tallien ilmoitustaululta. 

Tarkastele tallikarttaa TÄÄLTÄ.

Päiväkarsinavaraukset saa tehtyä nyt myös verkkovaraamosta koodilla PÄIVÄKARSINA, varausta tehdessä huomioithan isot kirjaimet. Karsinan saapumispäivä on käyttöpäivä, päiväkarsina on käytössäsi klo 7-19.


Tervetuloa tutustumaan uutuus majoituskohteisiimme:

PUOLUKKA 1hh 75€/yö sisältää aamiaiset

RINNE 1-6 hh 198 €/yö sisältää aamiaiset

Lemmikkitalo KERHO 2hh/80€/yö sisältää aamiaiset ja lemmikkimaksun


Varaa majoitus & karsina >

Ravintolat >

Turvallisuus ja toimintaohjeet >

Päiväkarsinat >

Varaus- ja peruutusehdot >

Yhteystiedot >