Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, valmentaja, 150 osp

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon, valmennuksen osaamisalan suorittaneella on ammattitaito toimia valmentajana valmennustyössä.

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto soveltuu sinulle, joka olet suorittanut SRL:n valmentajakoulutuksen II tason, ratsastuksenopettajan ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon ja teet valmennustyötä. 

Mitä työtä teet valmistumisen jälkeen?  

Valmennuksen osaamisalan suorittanut voi toimia valmennustehtävissä kolmannella sektorilla tai yksityisellä sektorilla. Kolmannella sektorilla hänen tavallisimpia työympäristöjään ovat liikunta- ja urheiluseurat ja julkisella sektorilla valmennuskeskukset ja urheiluakatemiat. Yksityisellä sektorilla valmennuksen osaamisalan suorittanut työskentelee urheilun ammattiorganisaatioissa tai yksityisenä yrittäjänä valmennustyössä.

Sisältö: 
Tutkinto muodostuu tutkinnon osista:

Ammatillinen toiminta valmentaja
 
Valinnaisista tutkinnon osista, joista valitaan yksi 

Lasten valmentaminen 
Nuorten valmentaminen 
Aikuisten valmentaminen 

Lähijaksot:

Ammatillinen toiminta valmentaja 

Lasten/nuorten/aikuisten valmentaminen 

 

Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2023

Osaamisalojen kuvaukset 

 Hae koulutukseen

Mitä on hyvä tietää? 

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon suorittamisen edellytyksenä on, että sinulla on oma yritys tai työpaikka, jossa voit osoittaa osaamisesi tutkinnon osien vaatimusten mukaisesti.  

Työpaikan työtehtäviä verrataan tutkinnon osan sisältöön, jolloin varmistuu työpaikan soveltuvuus tutkinnon suorittamiseen.  

Työpaikalla sinulle nimetään työpaikkaohjaaja, joka perehdyttää ja ohjaa sinua työtehtävissä. Hän myös seuraa osaamisesi kehittymistä ja antaa sinulle palautetta. Opettaja seuraa, ohjaa, antaa palautetta ja pitää sinuun ja työpaikkaohjaajaasi yhteyttä sovitusti.  

Opintoihin sisältyy lähiopetusjaksoja, verkko-opetusta sekä verkkokurssi. Sähköisenä oppimisalustana Hevosopistolla toimii Its Learning. Osaamista voit hankkia joko kokonaan oppisopimukseen tai koulutussopimukseen perustuen tai yhdistellä näitä joustavasti opintojesi aikana. 

 

Hinta:

Koulutuksen osallistumismaksu on 2200 € (ei sis. majoitusta ja ruokailua)

Jatko-opinnot: 

Ratsastuksenopettaja (AT), ratsastuksenopettaja (EAT), Valmentaja (EAT) 

Ammattitutkintostipendi 

Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea työllisyysrahastosta ammattitutkintostipendiä (414 euroa).

Lisätietoja: http://www.tyollisyysrahasto.fi

Hakeutuminen ja opiskelijavalinnat 

Seuraava koulutus alkaa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Hakeutuminen jatkuvan haun kautta. Opiskelija valinnat tehdään haastattelun perusteella. 

Muut asiat:   

Majoitusvaraukset tehdään Hevosopiston nettivaaraamon kautta 

Lisätietoja: Lisätietoja opiskelusta ja tutkinnon suorittamisesta Anu Korppoo anu.korppoo@hevosopisto.fi 040-8607611 

 


Kuvia