Strategia - Miksi ja miten?

Hevosopisto on hevosalan osaamisen ja koulutuksen edelläkävijä, joka kouluttaa alalle vastuullisia ammattilaisia. Hevosurheilun valtakunnallinen valmennuskeskus tarjoaa erinomaiset edellytykset hevosurheilulle.

Visio

Tarjoamme opiskelijoille monipuoliset opintovaihtoehdot (polut) toisen asteen koulutuksesta ammattikorkeakoulu- ja yliopistotasolle saakka.

Koulutamme vastuullisia ja arvostettuja ammattilaisia, joiden osaaminen on kansainvälistä tasoa. Seuraamme toimintaympäristön muutoksia ja alan parhaita käytäntöjä sekä luomme niiden pohjalta uutta osaamista alan ammattilaisten käyttöön. Valmennuskeskus tarjoaa erinomaiset edellytykset ja olosuhteet hevosurheilulle.

Arvot

Asiakaslähtöisyys
Tavoitteemme ovat korkealla ja toimimme kaikessa mahdollistaaksemme tämän.

Kehittyminen
Kokeilemme rohkeasti uusia toimintamalleja. Kehitämme pitkäjänteisesti ja tehokkaasti yhdessä kumppaneidemme kanssa Suomessa tarvittavan hevosalan ja -urheilun osaamisen kansainväliselle tasolle. Työtä tehdään asiakaslähtöisesti ja jatkuvasti kehittäen.

Hyvinvointi
Ihmisen, hevosen hyvinvointi sekä luonnon ja ympäristön kunnioittaminen on meidän toimintamme perusta.

Avoimuus, luottamus ja kunnioitus
Me toimimme avoimesti ja luottamusta herättävästi sekä kunnioittavasti.

 

Jokainen asiakas on meille tärkeä: Haluamme palvella kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman hyvin!

 

Strategian kulmakivet

Osaaminen ja asiakaskeskeisyys

Uudistamme oppimisprosessia asiakaskeskeisesti. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa sekä panostaminen osaamisen ja asiakaspalvelun kehittämiseen. Hyödynnämme teknologiaa asiakaskokemuksen parantamiseksi.

Olosuhteet

Valmennuskeskus toimii urheilijoiden tukena 365. Urheilullisuus näkyy ja tuntuu koko talon arjessa. Harjoittelu- ja urheiluolosuhteet sekä valmennusosaaminen mahdollistavat kansainvälisen menestyksen.

Vastuullisuus

Hevosten päivittäinen hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Toimimme vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Työskentelemme yhdessä sidosryhmiemme kanssa ja teemme konkreettisia tekoja kestävän tulevaisuuden eteen.


Kuvia