Peruutusehdot

Hevosopiston leirien, valmennusten ja tapahtumien peruutusehdot.

Hevosopiston järjestämien leirien, kurssien ja valmennusten varaus- ja peruutusehdot
(päivitetty 30.4.2019)

Leirit 

Varausmaksu 85 euroa. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen yhteydessä. Mikäli varausmaksua ei ole suoritettu viimeistään eräpäivänä, katsomme ilmoittautumisen tulleen peruutetuksi. Leirimaksun loppuosa tulee olla maksettu noin kuukautta ennen leiriä (/eräpäivään mennessä). Tämän jälkeen leirimaksu palautetaan vain lääkärin tai ell. todistusta vastaan. 

Viikonloppuleirit 

Varausmaksu 50 euroa. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen yhteydessä. Mikäli varausmaksua ei ole suoritettu viimeistään eräpäivänä, katsomme ilmoittautumisen tulleen peruutetuksi. Leirimaksun loppuosa tulee olla maksettu noin viikko ennen leiriä. Tämän jälkeen leirimaksu palautetaan vain lääkärin tai ell. todistusta vastaan. 

Kurssit: SRL ja Hippos – järjestetään Hevosopistolla

Kurssi tulee maksettavaksi osallistujille, kun minimiosallistujamäärä on ilmoittautunut ja kurssi voidaan vahvistaa. Ilmoittautuminen on aina sitova. Varausmaksun osuus on 20% kurssimaksun hinnasta. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen yhteydessä.  Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti viimeistään edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä.  Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan kokonaisuudessaan. 

Hevosopiston järjestämät valmennukset

Valmennus maksetaan kokonaisuudessaan lyytin kautta. Maksusta 10€ on varausmaksun osuus, jota ei palauteta peruutuksen sattuessa. Peruutukset tulee tehdä ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ei palauteta maksuja. 


Hevosopiston järjestämä harjoittelumahdollisuus maastoesteillä/derbykentällä/irtohypytys

Tapahtuma maksetaan kokonaan Lyytin kautta. Maksu on kokonaisuudessaan varausmaksua, jota ei palauteta peruutuksen sattuessa. 

Klinikat, kilpailuyleisö ja muut lipunmyynnit

Lippujen hintoja ei palauteta.