Ratsastuskoulu

Hevosopiston ratsastuskoulu on SRL:n hyväksymä ja valvoma. Ratsastuskoulu tarjoaa hyvät harrastusmahdollisuudet kaikenikäisille ja -tasoisille ratsastuksen harrastajille.

Tavoitteemme on, että oppiminen on mielekästä ja että jokainen oppilas saa juuri hänelle sopivaa ohjausta. Opetus on oppilaan omien tavoitteiden mukaista.

Ratsastuskoulu toimii ratsastuksenohjaajalinjan opetusharjoituskouluna sekä koulutustyöpaikkana.

Ratsastuskoulun opetuksesta vastaa ratsastuksenopettajaopiskelija Hanna Pakarinen sekä ratsastuksenohjaajalinjan opiskelijat. Ratsastuskoulun toiminnasta vastuu on ratsastuksenopettaja Reita Järvelällä.

Tarjoamme ryhmätunteja talutustunneista He A-tasolle asti, Talent-valmennuksia, vikellystunteja sekä yksityis-, pari- ja pienryhmätunteja. 

Opetushevosemme ovat puoliverisiä ratsuhevosia ja suomenhevosia, jotka sopivat hyvin sekä aloittelevalle että pidemmälle ehtineelle ratsastajalle. Opetushevosemme ovat myös kilpailleet sekä koulu- että esteratsastuksessa.

Ratsastustunnit arkisin maanantaista torstaihin klo 16 – 20.

Muina aikoina tilauksesta yksityistunteja ja kursseja.

Tiedustelut ja tuntivaraukset:

Tuntivaraukset Hopotin kautta mahdollisimman hyvissä ajoin. 
Tiedustelut ratsastuskoulu@hevosopisto.fi tai puh. 040 8607 639 klo 14-17 välillä.
Voit lähestyä myös tekstiviestillä, mikäli et tavoita meitä puhelimitse. 

Tuntien peruutukset viimeistään vuorokautta (24h) aiemmin Hopotin kautta. Samana päivänä peruutetusta tunnista peritään normaali tuntimaksu.

Ratsastuskoulun FB-sivulle >>

Hevosopiston Ratsastuskoulu Hopotissa


Kuvia