Leirit ja viikonloppukurssit

Hevosopisto tarjoaa monipuolisen leirivalikoiman kaikentasoisille ja -ikäisille ratsastajille. Tule nauttimaan huippuolosuhteista ja maan johtavan valmennuskeskuksen osaamisesta!

Vietä ikimuistoinen leiriviikko Hevosopistolla! 

KESÄ 2021

TALVI 2021

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistusta, toistaiseksi kesäleirit ovat toteutumassa. Leirien peruuntuessa koronaviruspandemian vuoksi, jo maksetut leirimaksut palautetaan. 

Seuraa koronavirustilanteen vaikutuksia Hevosopistolla täältä.

Leiriviikonloppuja voi rakentaa oman mielensä mukaisesti; ratsastusta, ohjattua liikuntaa kuntosalilla, istuntademoja, teoriaa ja vikellystä! 


Hevosopiston perinteiset leirit hevospitäjässä ovat aina vetäneet hevosurheilun harrastajia puoleensa; ainutlaatuiset puitteet tarjoavat leiriläisille ikimuistoisia kokemuksia!

Opettajina leireillä toimivat Hevosopiston Ratsastuskoulun opettajat ja osalla leireistä myös ulkopuoliset valmentajat. Leireillä avustajina toimivat Hevosopiston opiskelijat.

Leirin varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu ja loppumaksu tulee maksettavaksi noin kuukautta ennen leiriä. Leirille saapuville lähetään infokirje noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Infokirjeessä kerrotaan enemmän leirien tunneista ja sisällöstä.

Omalla hevosella saapuvien hevoset majoitetaan Hevosopiston talleihin, joissa ammattilaiset ohjaavat hevosten käsittelyä. Leirin hintaan sisältyy karsinapaikka turvekuivituksella ja laadukas säilöheinä. 

Hevosopiston Ratsastuskoulu on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä Laatutalli. Hevosopiston urheilualueet ovat Suomessa ainutlaatuiset ja kesän kuumilla keleillä on mukava ratsastaa viileässä maneesissa. Hevosopiston alueella on 7 hiekkakenttää, kaksi nurmipohjaista kenttää ja kilometreittäin turvallisia hevosreittejä maastoiluun. Maastoesteitä löytyy alkeistasosta aina kansainvälisen tason ratoihin. Hiittirata on kolmen kilometrin mittainen ja alueella on myös ravirata ravihevosille.

TERVETULOA LEIRILLE YPÄJÄLLE!


Tutustu peruutusehtoihin!


Kuvia