Oppisopimuksella ratsastuksenopettajaksi, ravivalmentajaksi tai tallimestariksi

 • 28.2.2023

Kolmella henkilöllä on mahdollisuus edetä kaviouralla ja suorittaa hevostalouden ammatti- tai erikoisammattitutkintoa työskennellen oppisopimuksella Hevosopiston talleissa tai ratsastuskoulussa.

 • Kuva

Haemme kolmea opiskelijaa suorittamaan hevostalouden ammatti- tai erikoisammattitutkintoa työskennellen oppisopimuksella Hevosopiston talleissa tai ratsastuskoulussa. 

Avoinna olevat paikat 

Hevostalouden ammattitutkinto, ratsastuksenopettaja / HAKU PÄÄTTYY 31.3.

 • Edellytyksenä suoritettu hevostalouden perustutkinto (ratsastuksenohjaaja) sekä vahva työkokemus hevosalalta. Haastattelun yhteydessä on ratsastamisen ja opettamisen koe. 
 • Tutkintokohtaisten erityisedellytykset: https://www.hevosopisto.fi/koulutus/ammattitutkinto/ratsastuksenopettaja/ 
 • Opiskelu toteutetaan työskentelemällä oppisopimuksella Hevosopiston ratsastuskoulussa sekä osallistumalla opetuksen lähijaksoille ja hankkimalla osaamista mm. hyödyntämällä Itslearning oppimisalustaa 
 • Hevosopisto tarjoaa opiskelijan käyttöön tutkinnon suorittamiseksi tarvittavat koulu-, este- ja nuoren hevosen ratsastustaidon ja hevosen koulutustaidon kehittämiseen.

  Ypäjä Paavo ja Helkky Ylönen

  Näyttöjä on mahdollista suorittaa myös omalla hevosella. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ratsastuskoulun vetäjä Helkky Ylönen,
040 661 8096,
helkky.ylonen@hevosopisto.fi

Hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?abac492e  

 

Hevostalouden ammattitutkinto, ravivalmentaja/ HAKU PÄÄTTYY 31.3.

 • Edellytyksenä suoritettu hevostalouden perustutkinto sekä vahva työkokemus hevosalalta. Haastattelun yhteydessä on käytännön soveltuvuuskoe. 
 • Tutkinnon perusteet: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/2357203/tekstikappale/6660616  
 • Opiskelu toteutetaan työskentelemällä oppisopimuksella Hevosopiston ravitallissa sekä osallistumalla opetuksen lähijaksoille ja hankkim

  Ypäjä Louvre

  alla osaamista mm. hyödyntämällä Itslearning oppimisalustaa 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Raviopettaja Simo Palovaara,
040 860 9346,
simo.palovaara@hevosopisto.fi  

Hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?130891a1  

 

Hevostalouden erikoisammattitutkinto, tallimestari / HAKU PÄÄTTYNYT 13.3.

 • Edellytyksenä vahva rutiini ja kokemus hevosten kanssa työskentelystä. Haastattelun yhteydessä on käytännön soveltuvuuskoe. 
 • Tutkintokohtaisten erityisedellytykset: https://www.hevosopisto.fi/koulutus/erikoisammattitutkinto/hevostallin-toiminnan-johtaminen/ 
 • Opiskelu toteutetaan työskentelemällä oppisopimuksella Hevosopiston talleissa sekä osallistumalla opetuksen lähijaksoille ja hankkimalla osaamista mm. hyödyntämällä Itslearning oppimisalustaa 

  Tammat laitumelle

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Vastaava tallimestari Sanna Jämsä,
045 7734 5718,
sanna.jamsa@hevosopisto.fi  

Hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?dcf8bcf2  

 

 

 

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää keskimäärin 1,5 – 2 vuotta, riippuen suorittavasta tutkinnosta ja aikaisemmasta osaamisesta. Palkkaus ja työaika yksityisen opetusalan TES. Työ on vuorotyötä, johon sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Oppisopimuskoulutus on maksutonta ja koulutukseen liittyvät lähijaksot suoritetaan työajalla. Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän hevosalan suurimmassa oppilaitoksessa ja hevosurheilun valmennuskeskuksessa. Työsuhde-etuina tarjoamme kattavan työterveyshuollon, rajattoman käytön omalla kuntosalillamme, henkilökuntaetuja palveluistamme sekä ePassi virike-edun.  

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. 

Tehtävässä noudatetaan 3 kk koeaikaa. Lähetä CV ja hakemuksesi viimeistään 31.3.2023 mennessä.