Tiedote: Tilannekatsaus koronavirustilanteeseen

  • 13.1.2023
  • Kuva
Tiedote 13.1.2023 klo 11:00
Hevosopiston talleissa on edelleen yksittäisiä korona positiivisia hevosia. Sairastuneet hevoset on eristetty talleissa muista hevosista. Kyseisiin talleihin ei päästetä ulkopuolisia ihmisiä, eikä niihin tuoda hevosia muualta. Varotoimenpiteenä ne hevoset, jotka asuvat samoissa talli yksiköissä sairastuneiden hevosten kanssa, käyttävät edelleen vain niille varattuja reittejä ja tallien hevoset liikutetaan vanhassa maneesissa tai raviradalla.

Tällä hetkellä 3- ja 5-tallit ovat edelleen karanteenissa.

Vanhan maneesiin käyttörajoitukset (mm. ratsastuskoulutunnit) näet nopeiten Hevosurheilualueet- WhatsApp ryhmässä. Jos et vielä ole ryhmässä, voit liittyä ryhmään. https://chat.whatsapp.com/HjrP9PTWkm505PskxttBie

Lisätietoja:

Anne Sjöholm, Ypäjän Hevossairaala
Hevossairauksien erikoiseläinlääkäri
040 046 1122
anne.sjoholm@hevossairaala.fi

Heli Kivimäki-Manner