Kyra Kyrklundin Suomen urheilun Hall of Fame palkinto Hevosopistolle

  • 13.1.2023

Kyra Kyrklund halusi sijoittaa Suomen urheilun Hall of Fame Uno-palkintonsa Ypäjän Hevosopistolle.

  • Kuva

Hevosopiston juhlavuosi ei olisi paremmin voinut alkaa !

Kyra Kyrklundin uran huomioiminen Urheilugaalassa oli historiallista ratsastuksen näkökulmasta sekä myös suomalaiselle hevosurheilulle.

Suomen ratsastajainliiton ja Hevosopiston perjantaina 13.1. järjestämässä pressitilaisuudessa, Urheilugaalan jälkimainingeissa, Kyra yllätti kaikki ja kertoi lahjoittavansa Hall of Fame palkintonsa Hevosopistolle.

”Ypäjä on minun sydäntä lähellä ja olen aina ollut kiinnostunut valmentamisesta ja valmentajien koulutuksesta, joiden eteen minun mielestä Hevosopisto tekee erittäin hyvää työtä. Joten laittakaa te Hevosopistolla tämä hyvää paikkaan.” sanoo Kyrklund luovuttaessaan Uno-pokaalia, jonka vastaanotti Hevosopiston toimitusjohtaja Heli Kivimäki-Manner.

Olemme valtavan otettuja ja kiitollisia Kyran eleestä luovuttaa palkintonsa meille Hevosopistolle, jossa se voi olla nähtävillä ja inspiraationa koko Suomen ratsastuskansalle.

Kyra Kyrklund ja Hevosopiston väki. Vasemmalta: Anu Korppoo, Kyra Kyrklund, Laura Airaksinen, Heli Kivimäki-Manner, Päivi Niska ja Perttu Pasuri. Kuva Sonja Holma