Matti Eklund valmennuskeskuksen johtajan sijaiseksi

  • 8.7.2022

Pirkko Herdin sijaiseksi valmennuskeskuksen johtajaksi on valittu Matti Eklund. Hevosopisto ja Ypäjä on tuttu paikka Matille, kun hän suoritti ratsuvalmentajakoulutuksen Hevosopistolla.

  • Kuva

Valmennuskeskuksen johtajan sijaisuutta hoitaa 1.9. lähtien, Pirkko Herdin opintovapaan ajan Matti Eklund (VTM). Matti siirtyy Hevosopistolle Espoon koulutuskuntayhtymä Omniasta liiketalouden opettajan tehtävästä. Matilla on vankka kokemus, koulutus ja näkemys valmennustoiminnasta sekä pedagogista osaamista myös opettajaopintojen myötä. Perehtyminen tehtävään alkaa heti elokuun alussa.

”Valmentaja ja ratsuttaja olen ollut koko aikuisikäni eli kohta kolmekymmentä vuotta. Kansallisen tason kilpailemisen esteillä aloitin 14-vuotiaana. Kilpaa ratsastavat oppilaani ovat pärjänneet hyvin myös kv-tasolla. Valmennan ympäri Suomea ja verkostoni on laaja. Työnantajia on ollut vuosien varrella monia mm. Christopher Wegelius, Peik Andersin ja Völzin hevosperhe Saksassa. Olen saanut oppia monilta huipuilta, kuten Franke Sloothaak, Malin Baryard, George Morris, Christopher Hess, tärkeimmäksi muodostui kuitenkin Daan Nanning. Pidän valmentamisesta ihan kaikilla tasoilla ja nautin, kun hevoset rentoutuvat ja ymmärtävät mitä harjoitellaan. Tärkeintä on olla hevosen puolella ja paras palkinto on tyytyväinen hevonen.” – Matti Eklund

Hienoa, että saamme Matin kaltaisen moniosaajan hoitamaan ja kehittämään kilpailu- ja valmennuskeskustoimintaa yhdessä rautaisen ammattilaistiimin kanssa.

Matti Eklund