Rekrytointi: Hevostalouden ja yritystoiminnan opettaja määräaikaiseen työsuhteeseen

  • 31.1.2022

Ypäjän Hevosopisto on hevosalan ammatillinen oppilaitos, jonka tavoitteena on kouluttaa alalle rautaisia ammattilaisia, jotka ovat kilpailukykyisiä myös kansainvälisesti. Hevosopiston toimintaympäristö on laajuudessaan ainutlaatuinen ja tarjoaa monipuoliset puitteet oppimiselle. Hevosopisto Oy on yleishyödyllinen osakeyhtiö, jonka omistavat Suomen valtio, Suomen Hippos ry ja Suomen Ratsastajainliitto ry sekä Forssan, Jokioisten ja Ypäjän kunnat. Ammatillisen oppilaitoksen lisäksi Hevosopistolla toimii hevosurheilun valtakunnallinen valmennuskeskus, joka tarjoaa kilpailu- ja valmennustoimintaa harrastajille ja urheilijoille.

  • Kuva
Hevostalouden ja yritystoiminnan opettaja määräaikaiseen työsuhteeseen

 

Ypäjän Hevosopisto hakee hevostalouden ja yritystoiminnan opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 asti. Haemme joukkoomme monipuolista osaajaa, joka hallitsee hevostalouden eri osa-alueet. Työ sisältää erityisesti ammatillisen koulutuksen hevostalouden ja hevosalalla yrittämiseen liittyvää opetusta perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnon tasoilla. Lisäksi työhön kuuluu opetuksen suunnittelua, näyttöjen vastaanottamista, ryhmänohjaajan tehtävät ja hankkeisiin liittyvää työtä.

Hakijalta edellytämme vahvaa hevostalouden tuntemusta ja työkokemusta. Hevostalouden ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus sekä ammatillisen opettajan pätevyys katsotaan hakijalle eduksi. Toivomme hakijalta kokemusta ammatillisen koulutuksen opetus- ja suunnittelutehtävistä, kykyä kohdata erilaisia asiakkaita ja oppijoita sekä hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa.

Arvostamme hyvää organisointikykyä, valmiutta työn kehittämiseen, halua uusien asioiden oppimiseen sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä onnistumisessa sinua auttaa IT:n ja opetuksen järjestelmäosaaminen; kuten Office365 ja Wilma. Ammatillisen koulutuksen oppimisalustana käytössämme on Itslearning.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän hevosalan suurimmassa oppilaitoksessa ja hevosurheilun valmennuskeskuksessa. Työsuhde-etuina tarjoamme rajattoman käytön omalla kuntosalillamme, henkilökuntaetuja mm. ratsastustunneista ja hevospalveluistamme sekä e-Passi virike-edun.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus ja työaika yksityisen opetusalan TES. Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa. Lähetä CV ja hakemuksesi viimeistään 13.2.2022 mennessä. Toimi pian, sillä tarvittaessa aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja:

Koulutuspäällikkö Minna Saarela
puh. 040 681 8776
minna.saarela@hevosopisto.fi

Hakemukset