Heli Kivimäki-Manner aloitti tehtävässään Hevosopiston toimitusjohtajana

  • 26.1.2022
  • Kuva

Heli Kivimäki-Manner (MMM, agronomi, MMB) on aiemmin työskennellyt rehuteollisuuden ja tukkukaupan parissa, josta hän siirtyi pieneläinklinikkaketjun toimitusjohtajaksi. Ennen Hevosopistolla alkavaa uraansa hän on työskennellyt DanHatch Finland Oy:n toimitusjohtajan tehtävässä.

Valituksi tulemiseen vaikutti pitkäaikainen ja vahva kokemus liiketoiminnan johtamisesta. Hevosliiketoiminnan tuntemus oli myös eduksi.

– Aloitin työni Hevosopistolla tällä viikolla. Olen todella innostunut ja fiilis vain paranee, kun pääsemme konkreettisesti tekemään asioita. Hevosopistolla on jo tehty paljon oikeaan suuntaan meneviä asioita, mutta tekemistä vielä riittää. Olen iloinen, kun pääsen vihdoin aloittamaan! Edellinen työni piti hoitaa kunnialla loppuun, vaikka nimitys tehtiinkin jo useampi kuukausi sitten. Nyt voin suunnata ajatukseni ja energiani innolla uuteen.

Työni alussa haluan tavata mahdollisimman paljon henkilökuntaa ja kuulla heidän näkemyksiään ja ideoitaan. Siitä minulle lähtee rakentumaan kokonaiskuva. Henkilöstöltä saan vinkkejä meidän tulevaisuuttamme ajatellen, kun nähdään miten erilaiset kokemukset, näkemykset ja näkökulmat nousevat esiin. Se tietysti vie aikaa, ennen kuin ehdin kaikkiin tutustua ja tavata, mutta uskon sen olevan sen arvoista.

Heli Kivimäki-Manner on monipuolinen hevosharrastaja. Kokemusta on omasta täysihoitotallista, kilpailemisesta ja kasvattamisesta.
– 9-vuotiaana aloitin hevosharrastuksen Järvenpään Ratsastusseuran tallilla. Hevosissa viehätti varmastikin tuolloin niiden jalous, herkkyys ja voima, näin on edelleen. Mielestäni on hienoa, kun voittaa hevosen luottamuksen ja pääsee tekemään asioita yhdessä. Hevosten kanssa tekeminen on sellaista, ettei ole ikinä valmis. Saa kehittyä koko ajan. Hevosia voi harrastaa niin monella tavalla, se on rikkaus. Jokaiselle voi löytyä hevosten parista oma juttunsa.

Hevosalan kokemus ja siteet Hevosopistoon saivat hakemaan tehtävää.
– Tunnen hevosalaa, olen työskennellyt toimitusjohtajana ja seurannut Hevosopistoa aina mielenkiinnolla. Hevosopiston kanssa olen tehnyt yhteistyötäkin eri tavoin. Ajatus siitä, että voisin auttaa, sai minut hakemaan tehtävää. Haluan olla mukana Hevosopiston tarinassa. Hevosopistolla on pitkät perinteet ja minulle se on ollut aina hevosalan timantti. Koen, että minulla on kunnia ja etuoikeus olla tekemässä tätä työtä.

– Yritän olla mahdollisimman paljon läsnä Hevosopistolla. Uskon yhteistyöhön ja olen ratkaisuhakuinen. Toimistolta minut tavoittaa helpoiten mutta haluan olla myös opiston arjessa läsnä, joten pyrin kiertämään talleissa ja muissa työpisteissä aina mahdollisuuksien mukaan.

Tervetuloa Heli!