Rekrytointi: Opinto-ohjaaja

  • 18.1.2022

Hevosopisto on alan suurin oppilaitos ja valtakunnallinen Hevosurheilun Valmennuskeskus. Hevosopisto järjestää koulutusta kaikkiin hevosalan tutkintoihin. Tavoitteemme on kouluttaa alalle rautaisia ja kansainvälisesti kilpailukykyisiä ammattilaisia. Hevosopiston yhteydessä toimivan Hevosurheilun valmennuskeskuksen kilpailu- ja valmennustoiminta tarjoaa oppimiselle erinomaiset puitteet. Hevosopisto Oy on yleishyödyllinen osakeyhtiö, jonka omistavat Suomen valtio, Suomen Hippos ry ja Suomen Ratsastajainliitto ry, Forssan, Jokioisten ja Ypäjän kunnat.

  • Kuva

 

Opinto-ohjaaja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Haemme joukkoomme opinto-ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Keskeiset työtehtävät

–           Perustutkinto-, ammatti- ja erikoisammattitutkinto-opiskelijoiden ohjaaminen

–           Hakeutumisprosessit

–           Ohjauksen suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen

–           Koulutuksen suunnittelu ja kehittäminen

–           Koulutuksen markkinointi yhdessä markkinointitiimin kanssa

–           Työelämäyhteistyön kehittäminen

–           Opinto-ohjauksen asiantuntijana toimiminen yhteistyössä opettajien kanssa

–           Hanketyö, mm. kansainvälisiin hankkeisiin liittyvä opiskelijavaihto

Arvostamme hyvää organisointikykyä, halua uusien asioiden oppimiseen, valmiutta työn kehittämiseen sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä onnistumisessa sinua auttaa IT:n – ja opetuksen järjestelmäosaaminen; Office365, Primus ja Wilma. Oppimisalustana käytössämme on Itslearning. Teemme myös kansainvälistä yhteistyötä, joten sujuvasta englanninkielentaidosta on apua tehtävässäsi.

Hevosopistolla pääset mukaan hevosalan huipputapahtumiin ja upeaan historialliseen miljööseen katse tiukasti tulevaisuudessa. Työsuhde-etuina tarjoamme rajattoman käytön omalla kuntosalillamme, henkilökuntaetuja mm. ratsastustunneista ja hevospalveluistamme, e-Passi virike-edun ja yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä ja kokemusta opetus- ja ohjaustehtävistä toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus ja työaika yksityisen opetusalan TES. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Toimitathan hakemuksesi ansioluettelon kera viimeistään 13.2.2022. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa.

Lisätietoja:
Koulutuspäällikkö Minna Saarela
puh. 040 681 8776
minna.saarela@hevosopisto.fi

Hakemukset