Hevosopiston rehtoriksi Päivi Niska

  • 10.1.2022

Hevosopiston uudeksi rehtoriksi on nimitetty YTM Päivi Niska. Niska aloittaa tehtävässään 1. helmikuuta 2022.

  • Kuva

Yhteiskuntatieteiden maisteri, ammatinopettaja ja restonomi Päivi Niska on työskennellyt yli 20 vuotta ammatillisen koulutuksen parissa. Hän on toiminut esihenkilötehtävissä vastaten eri koulutusaloista ja muusta toiminnasta kolmella isolla koulutuksen järjestäjällä. Hevosopistolle Päivi siirtyy edellisestä tehtävästään Seinäjoelta. Hän toimi koulutuspäällikkönä ja on tehtävässään vastannut muun muassa matkailu-, ravitsemis- ja talousalan, tekstiili- ja vaatetusalan, elintarvikealan sekä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan koulutuksista ja päivittäisestä johtamisesta.

– Sydämeni sykkii ammatilliselle koulutukselle ja sen kokonaisvaltaiselle kehittämiselle. Uskon vahvasti yhteistyöhön ja siihen, että ammattilaisten kanssa pääsemme vahvistamaan Ypäjän Hevosopiston toimintaa, Niska iloitsee.

Vahvuudekseen Niska listaa kokemuksen toimintakulttuurien yhdistämisestä, pedagogisesta johtamisesta ja talouden hallinnasta.
– Päivin valinnassa painottui monipuolinen, pitkä kokemus opetusalasta ja sen rakennemuutoksesta sekä vankka sidosryhmä- ja johtamiskokemus. Päivi on ollut mukana Opetushallituksen hankkeissa, eri työryhmissä sekä verkostoissa. Eduksi katsoimme myös sen, että nykyisessä työssään hän vastaa toiminnasta, jossa on ammatillisen koulutuksen lisäksi kaupallisia piirteitä, kertoo hallituksen puheenjohtaja Laura Airaksinen.

Virkaatekevänä rehtorina toiminut Kaisa Kähö siirtyy uusiin tehtäviin.

Lisätiedot:
Hallituksen puheenjohtaja
Laura Airaksinen
p. 040 729 1908