Rekrytoimme opetuksen puolelle kaksi henkilöä

  • 7.1.2022
  • Kuva

Hevostalouden ja yritystoiminnan opettaja määräaikaiseen työsuhteeseen
Haemme hevostalouden ja yritystoiminnan opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.2. – 31.12.2022. Haemme joukkoomme monipuolista osaajaa, joka hallitsee hevostalouden eri osa-alueet. Työ sisältää erityisesti ammatillisen koulutuksen hevostalouden ja hevosalalla yrittämiseen liittyvää opetusta perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnon tasoilla. Lisäksi työhön kuuluu opetuksen suunnittelua, näyttöjen vastaanottamista, ryhmänohjaajan tehtävät ja hankkeisiin liittyvää työtä.

Tuntiopettaja määräaikaiseen työsuhteeseen

Haemme joukkoomme Hevostalouden perustutkinnon yhteisten tutkinnon osien tuntiopettajaa ajalle 1.2. – 31.7.2022. Työ sisältää ensisijaisesti Matemaattis-luonnontieteellisen osaamisen tutkinnon osan (matematiikka, fysiikka, kemia) opetusta. Tuntimäärä on noin 10 h/vko.

Lue lisää avomista työpaikoistamme