Hevosopiston hallituksessa jälleen nimetty valtion edustaja

  • 21.12.2021

Joulukuussa pidetyssä Hevosopisto Oy:n ylimääräisessä yhtiökokouksessa valtion edustajaksi nimettiin juristi Tanja Stormbom. Stormbom siirtyy vuoden 2022 alusta Valtionkonttorin lakiasiainpäälliköksi edellisestä tehtävästään valtiovarainministeriön valtion erityistehtäväyhtiöiden omistajaohjauksessa. 

  • Kuva

Stormbom tuo hallitukseen erityisesti yhtiöoikeuden, hyvän hallinnon ja yritys- ja yhteiskuntavastuun osaamista. Koulutukseltaan hän on juristi ja työuraa on kertynyt mm. yhtiöoikeuden parista. Hevosala ja hevoset ovat myös tuttuja noin 30 ratsastusvuoden ajalta. Oma talli ja este- ja kenttähevosten kasvatus on tuonut laajan näkökulman hevosurheiluun. Hevosopisto onkin tuttu eri yhteyksistä kahdenkymmenen vuoden ajalta.

 

Hevosopiston hallitus toimi noin puoli vuotta ilman nimettyä valtion edustajaa Petri Puhakaisen luovuttua tehtävästä keväällä 2021.

Lämpimästi tervetuloa Tanja!