Rekrytointi: Ratsastuskoulun vetäjä

  • 13.12.2021

Ypäjän Hevosopisto on hevosalan ammatillinen oppilaitos, jonka tavoitteena on kouluttaa alalle rautaisia ammattilaisia, jotka ovat kilpailukykyisiä myös kansainvälisesti. Hevosopiston toimintaympäristö on laajuudessaan ainutlaatuinen ja tarjoaa monipuoliset puitteet oppimiselle. Hevosopiston yhteydessä toimiva Hevosurheilun valtakunnallinen valmennuskeskus tarjoaa hevosalan ammattilaisille sekä harrastajille kilpailu- ja valmennustoimintaa. Hevosopisto Oy on yleishyödyllinen osakeyhtiö, jonka omistavat Suomen valtio, Suomen Hippos ry ja Suomen Ratsastajainliitto ry sekä Forssan, Jokioisten ja Ypäjän kunnat. Ammatillisen oppilaitoksen lisäksi Hevosopistolla toimii hevosurheilun valtakunnallinen valmennuskeskus, joka tarjoaa kilpailu- ja valmennustoimintaa harrastajille ja urheilijoille.

  • Kuva

 

Ypäjän Hevosopisto hakee

Ratsastuskoulun vetäjää

vastaamaan Hevosopiston ratsastuskoulun päivittäisestä toiminnasta, opetuksesta ja pitkän aikavälin suunnittelusta. Ratsastuskoulu on yksi Hevosopiston ammatillisen koulutuksen keskeisistä oppimisympäristöistä. Ratsastuskoulun vetäjä vastaa omalta osaltaan myös opetuksen suunnittelusta sekä opiskelijoiden ohjauksesta ja opetuksesta. Lisäksi vastaat ratsastuskoulun asiakaslähtöisten palveluiden ja tuotteiden kehittämisestä ja opetushevosten hyvinvoinnista. Opetushevosten käytöstä vastaat yhdessä ammatillisten opettajien, tallimestareiden ja muun opetuksen suunnittelun henkilöstön kanssa.

Edellytämme ratsastuksenopettajan ammattitutkintoa ja ammatillisen opettajan pätevyys katsotaan hakijalle eduksi. Toivomme hakijalta kokemusta ratsastuskoulun opetus- ja suunnittelutehtävistä, kykyä kohdata erilaisia asiakkaita ja oppijoita sekä myyntihenkisyyttä ja valmiutta esiintyä. Työssäsi viestit selkeästi suullisesti ja kirjallisesti.

Arvostamme hyvää organisointikykyä, valmiutta työn kehittämiseen, halua uusien asioiden oppimiseen sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä onnistumisessa sinua auttaa IT:n ja opetuksen järjestelmäosaaminen, kuten Office365 ja Wilma. Ammatillisen koulutuksen oppimisalustana käytössämme on Itslearning. Teemme myös kansainvälistä yhteistyötä, joten sujuvasta englanninkielentaidosta on apua tehtävässäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän hevosalan suurimmassa oppilaitoksessa ja hevosurheilun valmennuskeskuksessa. Hevosopistolla pääset mukaan hevosalan huipputapahtumiin ja upeaan historialliseen miljööseen katse tiukasti tulevaisuudessa. Työsuhde-etuina tarjoamme rajattoman käytön omalla kuntosalillamme, henkilökuntaetuja mm. ratsastustunneista ja hevospalveluistamme sekä e-Passi virike-edun.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Työ on pääosin iltatyötä, mutta töitä tehdään myös viikonloppuisin. Palkkaus ja työaika yksityisen opetusalan TES. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hevosopiston rehtorin sijainen Kaisa Kähö (puh. 040 1677 444) vastaa tehtävään liittyviin kysymyksiin 15.12. klo 14–16 ja 22.12. klo 14–16. Lähetä CV ja hakemuksesi viimeistään 31.12.2021 mennessä. Toimi pian, sillä tarvittaessa aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0c78cedc