Hevosopiston uusi toimitusjohtaja aloittaa tehtävässään alkuvuonna 2022

  • 19.11.2021

Heli Kivimäki-Manner (MMM, MBA) on nimitetty Hevosopisto Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Kivimäki-Manner aloittaa työnsä alkuvuodesta 2022.

  • Kuva

Heli Kivimäki-Manner (MMA, MMB) on aiemmin työskennellyt rehuteollisuuden ja tukkukaupan parissa, josta hän siirtyi pieneläinklinikkaketjun toimitusjohtajaksi. Ennen Hevosopistolla alkavaa uraansa hän on työskennellyt DanHatch Finland Oy:n toimitusjohtajan tehtävässä.

Valituksi tulemiseen vaikutti pitkäaikainen ja vahva kokemus liiketoiminnan johtamisesta. Hevosliiketoiminnan tuntemus oli myös eduksi.

– Uskon, että uudessa työssäni riittää haasteita mutta odotan innolla tulevaa ja sitä, että pääsemme aloittamaan työt, Kivimäki-Manner iloitsee.

– Hakiessani paikkaa ajattelin, että tunnen hevosalan riittävän hyvin ja lisäksi minulla on kokemusta ja annettavaa liiketoiminnan kehittämiseen. Toimitusjohtajana haluan toimia strukturoidusti ja haluan että minulla on mutkaton keskusteluyhteys henkilökunnan kanssa. Koen toimitusjohtajan olevan ikään kuin valmentaja, joka luotsaa porukkaa yhteiseen suuntaan. Asioita tehdään yhdessä yhteisen päämäärän eteen.

Hevosopisto on Kivimäki-Mantereelle tuttu niin yhteistyökumppanuuden muodossa, kuin hevosenomistajana ja kilpailijana. Tällä hetkellä hän toimii Suomenratsut ry:n hallituksen jäsenenä sekä Suomen Hippoksen suomenhevosoriiden lausuntoryhmän jäsenenä.