Rekrytointi: Ammatillinen ohjaaja

 • 11.11.2021

Etsimme ammatillista ohjaajaa opiskelijoiden ohjaukseen. Tehtävä on määräaikainen 31.7.2022 saakka.

 • Kuva

AMMATILLINEN OHJAAJA

Etsimme ammatillista ohjaajaa opiskelijoiden ohjaukseen. Tehtävä on määräaikainen 31.7.2022 saakka.

Ammatillinen ohjaaja toimii opettajan sekä tallityönohjaajan työparina ohjaus- ja opetustilanteissa, opiskelijoiden henkilökohtaisen oppimisen ja ohjauksen lisätukena sekä oppimistilanteiden valvojana. Ohjaajan työn tavoitteena on harjaannuttaa opiskelijoita taidoissa ja osaamisen kehittymisessä, jotta opiskelijat saavuttavat tavoitteenaan olevan tutkinnon tai tutkinnon osan osaamisen. Ammatillinen ohjaaja vahvistaa myös opiskelijoiden yleisiä työelämävalmiuksia sekä toimii arvioijana näytöissä. Ammatillisena ohjaajana osallistut myös opetuksen suunnitteluun ja kehittämiseen sekä toimit vertaisvalmentajana tallityönohjaajille.

Työ sisältää

 • opiskelijoiden ohjausta erilaisissa oppimisympäristöissä itsenäisesti tai opettajan aisaparina
 • opiskelijoiden osaamisen arviointia
 • opetuksen kehittämistä
 • käytännön hevostenhoitotöitä

Tunnistatko itseltäsi seuraavia ominaisuuksia:

 • vahvat ohjaustaidot, ohjausalan koulutus katsotaan eduksi
 • vahva hevosalan osaaminen, hevosalan koulutus katsotaan eduksi
 • oma-aloitteisuutta ja halua itsenäiseen työhön
 • halua uusien asioiden oppimiseen
 • hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
 • tiedonhaku- ja oppimiskykyä sekä kokemusta
 • riittävät it-taidot

Käytössämme on Office365, Primus ja Wilma. Oppimisalustana käytössämme on Itslearning. Hevosopistolla pääset mukaan hevosalan huipputapahtumiin ja upeaan historialliseen miljööseen katse tiukasti tulevaisuudessa. Työsuhde-etuina tarjoamme rajattoman käytön omalla kuntosalillamme, henkilökuntaetuja mm. ratsastustunneista ja hevospalveluistamme, e-Passi virike-edun ja yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus ja työaika yksityisen opetusalan TES. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Toimitathan hakemuksesi ansioluettelon kera viimeistään 28.11.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan 3kk koeaikaa.

Hakemukset:  

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?ce8ca129

Lisätietoja:
Minna Saarela
040 681 8776
minna.saarela@hevosopisto.fi