Hevosopisto Jumping Indoor November sai maneesit pullistumaan ääriään myöten

  • 8.11.2021

Hallikauden toinen halliesteratsastuskilpailu löi myös järjestäjät ällikällä. Osallistuneita oli yli 400 ja lähtömerkki annettiin viikonlopun aikana 817 kertaa. Kilpailijoita hemmoteltiin kahdella lämmitetyllä maneesilla - radat suoritettiin Opistohallissa ja verryttely Ypäjähallissa. Viikonlopun aikana saatiin uusia hallimestareita ja käynnistettiin uusi hallisarjakilpailu.

  • Kuva

120 cm prix de Black Horse voittajaa Amanda Hjorthia ja Camelliaa onnittelemassa Perttu Pasuri, tuomari Kirsi Piispa sekä Black Horsen edustaja Sharona Hartell.

 

Viikonlopun aikana jaettiin hallimestaruus pikku- ja isoille poneille, lapsille ja junioreille. Vain kaksi ratsastajaa palkittiin mestareina – sekä Veera Salminen että Jone Illi ottivat tuplavoiton ja -mestaruuden. Veera Salminen ratsasti sekä isoissa että pienissä poneissa voittoon ja saman teki Jone Illi lapsissa ja junioreissa.

Uuden sarjakilpailun moottorina on ollut Salla Varenti. Talven aikana kilpaillaan neljä osakilpailua ja keväällä finaali. Osakilpailuja on eri tasoilla 90-130 cm luokissa. Jokaisella tasolla on oma sponsorinsa: Krafft & Oranta Equus Shining Star -nuorten hevosten luokat hypätään 90-110 cm tasolla, Back on Track Indoor cup 110 cm, Black Horse Indoor cup 120 cm ja Satula.com Indoor cup 130 cm. Palkintoina jaetaan muun muassa rehulava ja satula!

Hevosopisto Dressage Challenge taas keräsi kouluratsastuksen ystäviä koolle lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Startteja oli yli 200 viikonlopun aikana. Sekä Ratsastuksenopettajien mestaruuden että Suomenhevosten Hallimestaruuden vei nimiinsä Anna Kärkkäinen – Kulta-ahon Kasimir, Barokkimestaruuden voitti Ella Tanhuanpää – Lotje van de Botermaete.

Hevosopisto Dressage Challenge tulokset 
Hevosopisto Indoor Jumping November tulokset