Vermon Ravikoulun YT-neuvottelut päätökseen

  • 29.9.2021

Neuvotteluiden lopputuloksen päädyttiin lakkauttamaan Vermon Ravikoulun liiketoiminta. Neuvotteluiden piirissä oli kaksi henkilöä, joille tarjotaan muuta työtä Hevosopistolla.

  • Kuva

Vermon Ravikoulun toiminta käynnistettiin vuonna 2016. Vermoon perustettiin matalan kynnyksen raviharrastuspaikka, jonne oli helppo tulla kokeilemaan raviurheilua tai tutustumaan hevosiin. Toiminnassa otettiin huomioon myös yritysten virkistyspäivät ja muut ryhmät, jotka halusivat kokeilla uutta lajia turvallisissa olosuhteissa. 

“Hevosopisto kokeili rohkeasti uutta liiketoimintamallia Ypäjän toimintaympäristön ulkopuolella. Saimme paljon uusia harrastajia innostettua lajin pariin ja toivomme että vastaavanlainen toiminta jatkuu Vermossa tulevaisuudessa”, Ravikoulun pitkäaikainen vetäjä Hanna Lepistö kertoo. 

Vermon ravikoulu vastasi pääradan nuorisotoiminnasta.

Ravikoulun toiminta keskeytettiin koronaviruspandemian vuoksi maaliskuussa 2020. Toimintaa jatkettiin hetki saman vuoden syksynä, mutta pahentunut koronatilanne katkaisi toiminnan uudestaan.  

Suurin osa Ravikoulun hevosista on  tällä hetkellä Ypäjällä opetuskäytössä.