Hevosopisto rekrytoi toimitusjohtajaa

  • 2.9.2021

Hevosopisto on hevosurheilun valtakunnallinen valmennuskeskus ja alansa suurin oppilaitos, jonka tavoitteena on kouluttaa alalle rautaisia ammattilaisia, jotka ovat kilpailukykyisiä myös kansainvälisesti. Valmennuskeskuksen kilpailu- ja valmennustoiminta tarjoaa oppimiselle erinomaiset puitteet. 

  • Kuva

Hevosopisto hakee

Toimitusjohtajaa

johtamaan ja kehittämään Hevosopisto Oy:tä sekä edelleen vahvistamaan Hevosopiston roolia alansa johtavana oppilaitoksena ja alan monipuolisena osaamis- ja valmennuskeskuksena.

Uuden toimitusjohtajan tulee olla vahva liiketoimintaosaaja ja samalla rohkea uudistaja. Vaikka toimitusjohtajan tehtävä on itsenäinen, niin se pohjaa yhdessä tekemiseen ja aktiiviseen verkostoitumiseen sekä sidosryhmäyhteistyöhön. Yhdessä Hevosopiston noin 80 ammattilaisen kanssa toimitusjohtaja vastaa arvojen mukaisesta toiminnan johtamisesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Hevosalan hyvä tuntemus sekä aikaisempi kokemus ja vahvat näytöt liiketoimintavastuullisista esimiestehtävistä ja organisaation johtamisesta luo tarvittavan vankan pohjan johtaa toimintaa menestyksellisesti.

Hevosopisto tarjoaa toimitusjohtajalle näköalapaikan ja vahvan vaikuttajan ja kehittäjän roolin Suomessa ja kansainvälisesti merkittävässä alansa johtavassa organisaatiossa.

 

Tutustu tarkemmin tehtävään

Hallituksen puheenjohtaja Laura Airaksinen (p. 040 7291908) vastaa tehtävään liittyviin kysymyksiin 7.9. klo 16–17 ja 14.9. klo 16–17.
Lähetä hakemuksesi rekry@hevosopisto.fi viimeistään 15.9.2021 mennessä.