Opinto-ohjaaja aloitti elokuussa Hevosopistolla

  • 12.8.2021

Hevosopiston opetustiimi vahvistui opinto-ohjaajalla.

  • Kuva

Hevosopistolla aloitti elokuun alussa opinto-ohjaajana Anu Pärnänen. Hevosopisto on jo entuudestaan Anulle tuttu; ensimmäinen vierailu paikalle on suoritettu jo 80-luvulla ja joitakin vuosia takaperin Anu opetti myös yto-aineita Hevosopistolla toisen työn ohessa.

”Ennen Hevosopistolle siirtymistä olen työskennellyt projektien ja kehittämishankkeiden parissa. Ammatillisissa oppilaitoksissa olen ollut opettajana, erityisopettajana ja opona vuosia. Matkan varrella olen toiminut myös yrittäjänä opiskelun ohessa ja näiden lisäksi maatilan töitä ja eläinten hoitamista on tullut tehtyä aikaisemmin. Ammatillisen koulutuksen maailma on muuttunut viime vuosina hurjasti, joten aivan uusiakin asioita tulee vastaan itsellenikin.”

Hevosopiston lukuvuosi on käynnistynyt elokuun alussa vanhempien opiskelijoiden saapumisella. Opiskelijat ovat saapuneet porrastetusti ja uudet opiskelijat aloittavat opintonsa viikolla 34. Kaikkiaan oppilaitosmuotoisesti Hevosopistolla aloittaa opiskelun 54 opiskelijaa ja monimuotoisesti 32 opiskelijaa.

Kaikkiaan elokuun lopussa uusien opiskelijoiden saavuttua opiskelijamäärä on 422.