Hae mukaan SRL maajoukkue- ja liittovalmennuksiin kaudelle 2021-2022

  • 12.8.2021
  • Kuva

Haku Suomen Ratsastajainliiton maajoukkue- ja liittovalmennuksiin kaudelle 2021-2022 on nyt auki! Hakuaika päättyy ensi viikon sunnuntaina 22.8.2021. Haku on auki koulu-, este-, kenttä-, para- ja matkaratsastuksen, sekä vikellyksen ja valjakkoajon valmennusrenkaisiin.

Maajoukkuevalmennukset toteutetaan pääosin Hevosurheilun Valmennuskeskuksessa Ypäjällä ja liittovalmennukset SRL:n ja Hevosurheilun Valmennuskeskuksen kanssa sopimussuhteessa olevissa valmennuspaikoissa ympäri Suomea.

Kaikkien maajoukkue- ja liittovalmennukseen haluavien (myös edellisellä kaudella renkaisiin kuuluneiden) tulee täyttää hakulomake huolellisesti viimeistään sunnuntaihin 22.8.2021 mennessä. Olethan ajoissa, sillä hakuaikaa ei jatketa. Kun haet valmennuspaikkaa, täytä jokaisesta hevosesta oma lomakkeensa.

Huomiothan, että liittovalmennusrenkaaseen tarvitsee olla vähintään 10 hakijaa, jotta valmennuksia lähdetään toteuttamaan kyseisellä alueella. Mikäli määrä ei täyty, hakijat ohjataan katsastukseen muille alueille.

Lisätiedot ja hakuohjeet: https://www.hevosopisto.fi/valmennuskeskus/maajoukkue-ja-aluevalmennus-2/