Paikallisravit vetivät monen vuoden tauon jälkeen reilusti yleisöä

  • 22.7.2021

Hevosopistolla neljän vuoden tauon jälkeen ravatut paikallisravit vetivät yleisöä yli 150 henkeä.

  • Kuva

Masavesa tyylitteli voittoon ajassa 34,8.

Yhteistyössä Pilvenmäen raviradan ja Ypäjän hevosystäväinseuran kanssa järjestetyt paikallisravit keräsivät yli 50 osallistujaa. Raveissa ajettiin kahdeksan lähtöä joista yksi oli montélähtö ja yksi A-ponien tasoitusajo.

A-ponien tasoitusajon vei Helmi Heikkilä Vuoren Kultahipulla aikaan 3,11.2. Lähdön yhteistyökumppanina oli HevosHäme -hanke. Toiseksi tuli Emmi Koivisto Myrsky-Tuulella ajalla 3,08.1 ja kolmantena Jenni Peltola Niittykorven Rodolfolla aikaan 3,13.8.

Ensimmäisenä lähtönä ajettiin kylmäveristen tasoitusajo 3-vuotiaille. Lähdön vei suvereenisti Jani Hautaviita Villitertulla aikaan 53,0. Toiseksi tuli Veikko Leinonen Körtsillä aikaan 53,5 ja kolmanneksi Sampo Kujala Golda Ukkometsolla aikaan 53,9. Ypäjä Pyrkyriä ajoi Timo Gardemeister jääden viidenneksi aikaan 55,6. Hevosopistolla ammattivalmentajaksi opiskeleva Niko Huuskola ajoi Tuliveeran neljänneksi aikaan 54,7.

Toisessa lähdössä Timo Keto luotsasi Everyday Joen reilulalla kaulalla voittoon aikaan 19,7. Toiseksi Jelena Tsezaks Orsiyalla ajalla 21,6 ja kolmanneksi Kauko Tujunen Lucky Flea 23,8. Hevosopistolla hevostenvalmentajan ammattitutkintoa opiskeleva Vilma Villi ajoi neljänneksi Wendy Waywardilla aikaan 23,9. Lähdön yhteistyössä oli Ellab ja Ypäjän Hevossairaala.

Kolmannen lähdön vei Masavesa kärryillään Hannu Jokila aikaan 34,8, toiseksi Kripsi ohjastajanaan Antti Veteläinen ja kolmanneksi Jasmiina Mäkimattila Reisu-Metellä 36,1. Yhteistyössä oli Arctic Milk.

Neljännessä lähdössä ajettiin lämminveristen monté tasoitusajo, yhteistyössä Suvi Säilöheinä. Lähdön voittaja tarkistettiin maalikamerasta Susanna Visurin ja Melody Roadin nimiin aikaan 22.8. Toiseksi niukasti Ida Haaranen Shot Destroyerilla 23,6. Kolmanneksi Marie-Helen Jansson Livarotilla aikaan 23,5.

Viides lähtö ajettiin kylmäveristen tasoitusajona yhteistyössä Hevosurheilun kanssa. Oiva Käsnänen ohjasti Vietävän Ekottaren reilusti voittoon aikaan 35,0. Toiseksi Raul Virolainen Puksin Pojalla ajalla 34,3 ja kolmanneksi Erkki Jänkälä Kopsulla aikaan 35,5.

Kuudennen lähdön maalisuoralla keulaan nousi ensimmäisen voittonsa ohjastanut Henriikka Rantanen Power Lightilla ajassa 20,4. Toiseksi Pia Räikkä Scream Carambolalla 20,9 ja kolmanneksi Raimo Rintamäki Free and Happylla aikaan 21,2. Lähtö ajettiin yhteistyössä Karrinpuomin kanssa.

Seitsemännen lähdön vei selvällä erolla muihin Mikko Huttunen Lilyllä ajalla 31,0. Toiseksi Erkki Jänkälä Valssauksella 34,4 ja kolmanneksi Jere Kiveinen Varjomannilla aikaan 33,0. Yhteistyökumppanina oli Ypäjän Kunta.

Viimeinen lähtö oli kylmäveristen tasoitusajo yhteistyössä Airtikin ja Kauneushuone Tuijan kanssa. Lähdön voitti Reijo Oksanen – Annikki aikaan 43,2. Toiseksi Kari Nylund Hattulan Humu aikaan 43,3 ja kolmanneksi Juha-Pekka Kavander Ärräpäällä ajassa 48,9.

Kokonaistulokset täältä

Vapaasti kopioitavia kuvia ©Hevosopisto