Rekrytointi: ratsastuksenopettaja

  • 15.6.2021

Hevosopisto on alan suurin oppilaitos ja valtakunnallinen Hevosurheilun Valmennuskeskus. Hevosopisto järjestää koulutusta kaikkiin hevosalan tutkintoihin. Tavoitteemme on kouluttaa alalle rautaisia ja kansainvälisesti kilpailukykyisiä ammattilaisia. Hevosopiston yhteydessä toimivan Hevosurheilun valmennuskeskuksen kilpailu- ja valmennustoiminta tarjoaa oppimiselle erinomaiset puitteet. Hevosopisto Oy on yleishyödyllinen osakeyhtiö, jonka omistavat Suomen valtio, Suomen Hippos ry ja Suomen Ratsastajainliitto ry, Forssan, Jokioisten ja Ypäjän kunnat. 

  • Kuva

Haemme joukkoomme ratsastuksenopettajaa. Tehtävä on määräaikainen 1.8.2021 – 31.7.2022 väliselle ajalle. Työtehtäviin kuuluvat ratsastuksen opettaminen (ensisijaisesti esteratsastus), ratsastuksen ohjaamisen opettaminen, hevosten hyvinvoinnista huolehtiminen, hevosten kouluttaminen ja ratsuttaminen sekä ryhmänohjaajan tehtävät. Tehtävä sisältää myös koulutuksen suunnittelua ja kehittämistä, hanketyötä sekä opiskelijoiden ohjaamista erilaisissa tapahtumissa ja hevosalan kilpailuissa.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä, Ratsastuksenopettajan ammatillista tutkintoa sekä kokemusta opetus- ja ohjaustehtävistä toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä kohdata erilaisia oppijoita, hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa sekä vankkaa hevosalan kokemusta. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää ei kelpoisella hakijalla.

Arvostamme hyvää organisointikykyä, halua uusien asioiden oppimiseen, valmiutta työn kehittämiseen sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä onnistumisessa sinua auttaa IT:n – ja opetuksen järjestelmäosaaminen; Office365, Primus ja Wilma. Oppimisalustana käytössämme on Itslearning. Teemme myös kansainvälistä yhteistyötä, joten sujuvasta englanninkielentaidosta on apua tehtävässäsi.

Hevosopistolla pääset mukaan hevosalan huipputapahtumiin ja upeaan historialliseen miljööseen katse tiukasti tulevaisuudessa. Työsuhde-etuina tarjoamme rajattoman käytön omalla kuntosalillamme, henkilökuntaetuja mm. ratsastustunneista ja hevospalveluistamme sekä e-Passi virike-edun.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus ja työaika yksityisen opetusalan TES (vuosityöaika). Toimitathan hakemuksesi ansioluettelon kera viimeistään 30.6.2021.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja: 
Rehtori Kaisa Kähö
p. 040 167 7444 
kaisa.kaho@hevosopisto.fi

Hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?142ece20