FWB-yhdistyksen Laatuarvostelu ja Kyvyt Esiin finaali Hevosopistolla

  • 14.6.2021

Laatuarvostelut elokuussa, Kyvyt Esiin finaali lokakuussa.

  • Kuva

Elokuussa Nuorten hevosten Festivaaleilla nuoret kouluhevoset kilpailevat viikolla 32 ja viikkoa myöhemmin on estehevosten vuoro. Ensimmäisen tapahtumaviikon aikana myös nuoret kenttähevoset suorittavat oman Laatuarvostelun.

Nuorten hevosten Festivaalilla on ohjelmassa Laatuarvostelu 4-vuotiaille, Breeder’s Prize 6-vuotiaille ja 5-vuotisderby on suunnattu Finnish Warmblood -kantakirjassa oleville ratsuhevosille.

Kyvyt Esiin on nuorten hevosten ja ratsuponien koulutustapahtuma. Usealla paikkakunnalla järjestettävissä karsinnoissa arvioidaan hevosten askellajit ja hyppykykyä. Tilaisuuksien parhaat askellaji- ja estehevoset (pistekeskiarvo vähintään 7,75) pääsevät finaaliin, joka järjestetään syksyllä alustavasti 2.-3.10.2021 Ypäjällä. Ikäluokat arvioidaan erikseen, eli 2- ja 3-vuotiaat nuoret kilpailevat omissa luokissaan.

Karsinnat pidetään 11.-22.9.2021 välisenä aikana, finaali on sunniteltu lokakuun ensimmäiseen viikonloppuun, 2.-3.10..

 

Lisää tietoa Laatuarvostelusta
Lue lisää: Kyvyt Esiin