Hanketyöllä parannuksia urheilualueille

  • 8.6.2021

Hevosopiston valtakunnalliselle Valmennuskeskukselle on saatu hankerahoitusta urheilualueiden kehittämiseen. Hevosurheilualueiden kehittämishanke kohdistuu Ypäjä- ja Opistohalliin sekä Opistohallin kentän kehittämiseen.

  • Kuva

Asiantuntijana työssä on jo käytetty Stanley Kravecia, joka on tällä hetkellä yksi Suomen parhaista pohja-asiantuntijoista. Hankkeen aikana pohjia huolletaan, osa materiaaleista korvataan kokonaan uudella, pohjat suoristetaan ja Hevosopiston omaa henkilökuntaa lisäkoulutetaan pohjien huoltoon. Lisäksi laaditaan pohjille tuleville vuosille selkeä huoltosuunnitelma, jota toteutetaan sekä oman henkilökunnan voimin että Kravecin toimesta.

Aiemmin keväällä Valmennuskeskus sai Opetus- ja kulttuuriministeriön harkinnanvaraista kehittämisavustusta osaamisen kehittämisen erityistehtävään

Lue lisää:
https://www.hevosopisto.fi/2021/02/20/valmennuskeskukselle-opetus-ja-kulttuuriministerion-avustus/