Onnea valmistuneet!

  • 4.6.2021

Hevosopistolta on valmistunut upea joukko uusia tekijöitä hevosalalle!

  • Kuva

Kevätlukukausi on lopuillaan. Moni on jo todistuksensa saanut tai on sen saamassa lähipäivinä. Ilmassa on juhlan tuntua! Jokainen suoritettu tutkinto on saavutus, josta saa iloita ja olla ylpeä.

Hevosalalle valmistuu jälleen uusia tekijöitä; osalla on takataskussa jo pitkä osaaminen ja kokemus, osa ottaa ensimmäisiä askeliaan kohti hevosalan työpaikkaa.

Hevosala työllistää monella tavalla, alalla pääsee kehittämään taitojaan vielä moneen suuntaan! Ammatillisen koulutuksen saatuaan nuori on valmis kasvamaan ammattilaisena urallaan eteenpäin ja saavuttamaan uusia tavoitteita! Moni on tehnyt työuransa muulla alalla, mutta palannut takaisin hevosalalle ja kouluttanut itseään lisää työnsä ohella. Kaikki urapolut antavat jokaiselle jotakin mukaan elämään ja kaikista poluista on hyvä osata nauttia.

 

Rehtorina tällä hetkellä Hevosopistolla toimiva Kaisa Kähö toivottaa valmistuneille menestystä seuraavin sanoin:

Hyvä ystävä,

tänään juhlitaan kaikkia teitä, jotka ovat valmistuneet tämän lukukauden aikana!

Kulunut vuosi takanamme on ollut ollut omalaatuisempi, kuin kukaan osasi kuvitella. Monia esteitä on ylitetty ja kierretty, jotta matka jatkuisi kohti päämäärää. Joskus esteet ovat olleet fyysisiä ja joskus olet ylittänyt itsesi henkisesti. Matkalla olet oppinut paljon hevosesta ja se opinpolku tulee vielä jatkumaan läpi elämän.

Mutta nyt olet valmistunut. Yksi etapeista on saavutettu. Tee tästä päivästä elämäsi paras päivä. Tänään on sinun tulevaisuuden ensimmäinen päivä. Ja uusi mahdollisuus on huomenna.

Lämpimät onnittelut kaikille vuonna 2021 Ypäjän Hevosopistolta valmistuneille! Toivotamme teille aurinkoista kesää, joka on täynnä kavion kopsetta. Täyttä hevoselämää!


Kevätlukukaudella 2021 valmistuneiden opiskelijoiden määrät:

perustutkinnon on suorittanut 28 opiskelijaa

ammattitutkinnosta valmistui 16 opiskelijaa

erikoisammattitutkinnon suoritti 4 opiskelijaa