Hevosopistolla käynnistetään toimintoja

  • 29.4.2021

Avaamme toimintojamme ja tilojamme asiakkaille toukokuun aikana seuraten viranomaisten ja sidosryhmiemme linjauksia. Suunnitelma voidaan muuttaa nopeastikin tartuntalukujen noustessa. 

  • Kuva

Hevosopistolla seurataan tarkasti viranomaisten (THL, AVI, Ruokavirasto) ja sidosryhmiemme (Ypäjän kunta, Suomen Ratsastajainliitto ry, Suomen Hippos ry ja Suomen Olympiakomitea) ohjeistuksia ja tiedotteita.  

Majoittuvien asiakkaiden avainten luovutus toteutetaan toistaiseksi Smart box -lokeroiden kautta. Asiakas saa tekstiviestitse ohjeet avaimen noutoon.  

Hevosopisto edellyttää asiakkailleen kasvomaskin käyttöä edelleen Hevosopiston tiloissa, henkilökuntamme käyttää maskia asiakaskohtaamisissa. Hevosopiston asiakkaita, joilla on hengitystieoireita, pyydetään olemaan saapumatta Hevosopistolle. 

Viranomaisten karanteenisuosituksia ja -määräyksiä tulee noudattaa. 

Avaamme toimintojamme ja tilojamme asiakkaille toukokuun aikana seuraten viranomaisten ja sidosryhmiemme linjauksia. Suunnitelma voidaan muuttaa nopeastikin tartuntalukujen noustessa. 

Ruuhkahuippuja muutamien tapahtumien osalta tulee majoittumisessa olemaan, joten olethan varauksesi kanssa ajoissa liikenteessä. 

TOUKOKUU 
kokoontumisrajoitus nostetaan 6 henkilöstä kymmeneen Kanta-Hämeessä. 

OPETUS
Opetuksessa on käytössä hybridimalli. Paikalla muutamia opiskelijaryhmiä kerrallaan, teoriat etänä, käytännön opintoja suoritetaan koululla hevosten kanssa. 

VALMENNUSKESKUS
Kilpailutapahtumat ja valmennukset ovat käynnistyneet. Rajoitamme kokoontumisrajoitusten mukaisesti henkilömääriä sisätiloissa vierailijoiden suhteen. Turhaa oleskelua alueella on vältettävä. Oppilasruokala suljettu muilta kuin Hevosopiston opiskelijoilta ja henkilöstöltä. 

Tämän hetken suunnitelma on aloittaa ulkokauden kilpailut ilman yleisöä.

ASIAKASPALVELU
Majoitustiloja avataan asiakkaillealkuun Oppilasruokala on toistaiseksi vielä suljettu muilta kuin Hevosopiston henkilöstöltä ja opiskelijoilta. 

RATSASTUSKOULU
Toukokuusta alkaen asiakkaat voivat hoitaa hevosen itse. Varusteet tuodaan karsinan eteen valmiiksi. Tenavatunnit pyritään käynnistämään, otamme yhteyttä ensin jo aikaisemmin tunteja varanneisiin. 

VERMON RAVIKOULU
Toiminta on keskeytetty toistaiseksi. Tiedotamme asiakkaita, kun tunnit ovat varattavissa. 

KUNTOSALI
Hevosopiston kuntosali on avoinna opiskelijoille ja henkilöstölle.