Helsingin Ratsastajat dominoivat hallimestaruuksia

  • 24.4.2021

Hevosopisto Spring Dressage käynnistettiin epävakaassa säässä Ypäjällä. Viikonlopun aikana kilpaillaan Hallimestaruuksista ponien, junioreiden, lapsiratsastajien, nuorten ja senioreiden ikäryhmissä. Lisäksi tarjolla on avoimia aluetason luokkia ja kaksi pararatsastusluokkaa.  

  • Kuva

Pararatsastuksessa mielenkiintoisia nimiä olivat paralympialaisissa 2021 Suomea edustavat Katja Karjalainen ja Pia-Pauliina Reitti. Katja Karjalainen – Dr. Doolittle ottivat suvereenin voiton perjantain luokassa lähes viiden prosentin erolla toiseksi tulleeseen Sanna Koskiluhtaan Liptona III:lla. Toinen paralympiaedustaja Pia-Pauliina Reitti tuli perjantain luokassa kolmanneksi Supremolla. Lauantain tulosluettolo näytti lähes samalta kuin perjantaina. Sanna Koskiluhta vei voiton, Reitti oli toinen ja perjantain sijat 4. ja 5. menivät toisin päin Laura Kangasniemen ollessa kolmas ja Johanna Sandvikin ollessa neljäs.

Hallimestaruus jaettiin ponien, junioreiden ja nuorten ikäryhmille, seniorit ja lapsiratsastajat ovat vuorossa huomenna.

Junioreiden kultaa vei Anni Plith – Midt-West Zalando Helsingin ratsastajista. Toiseksi tuli Kotimäen Ratsastajia edustava Inna Jurvainen – Escondido, pronssille ratsasti myös Helsingin ratsastajia edustava Pinja Järvinen – Fahrenheith 44.

Nuorten kultamitali ripustettiin Helsingin Ratsastajien Louise Jönssonin kaulaan. Jönsson teki Daynallaan tuloksen 70,294. Hopeaa sai Eerika Hakala – American Beauty Turun Seudun Ratsastajista. Hyvinkään Urheiluratsastajien Veera Paloheimo Wolle Wolkensteinilla ylsi pronssimitaliin.

Poniratsastajissa Rauman Hevosystävien Roosa Salo Sir Maximus Welshwarriorilla ratsasti kultamitalille niukalla erolla toiseksi tulleeseen Helsingin Ratsastajien Ruut Mantelaan Hillside Arwenilla. Pronssimitali jaettiin Ratsastusseura Ainoa edustavan Saana Hannulan kaulaan.

Lisätietoa tapahtumasta: https://www.hevosopisto.fi/tapahtumat/ypaja-spring-dressage/
Kokonaistulokset:https://online.equipe.com/
Livelähetykset lauantaina ja sunnuntaina:  http://www.haven.fi/live/