Hevosopiston urheilualueita avataan talven jäljiltä

  • 12.4.2021

Ulkokentät avataan viikolla 16 valmennuksille, kun keväthuollot on saatu suoritettua.

  • Kuva

Hevosten turvallisuuden vuoksi alueet käydään routakuoppien ja pohjien sulamisen osalta huolella läpi. Samalla avataan myös wc-tilat.

Hevosopiston kenttien ja maneesien käyttökapasiteettia seurataan nyt myös intensiivisesti pohjien kunnostuksen vuoksi. Jotta saamme tarkkaa tietoa käyttömääristä pohjien huollosta vastaavalle, alueiden käyttäjien tulee varata oma vuoronsa varausjärjestelmän kautta. Koronavirustilanteen vuoksi on varaukset myös tehtävä, jotta mahdolliset tartunnat saadaan jäljitettyä.

Suoritathan käyttömaksun urheilualueille ennen alueelle saapumista. Kausikortit ovat ostettavissa Hevosopiston verkkosivuilta, alueen varauskalenterit avataan ensi viikolla jokaisen kentän osalta kuntotarkastuksen jälkeen.

Jos huomaat urheilualueella korjaustoimenpiteitä, niin laitathan tekstiviestiä tai sähköpostia asiasta kunnossapidon esimiehelle (veli-matti.valtonen@hevosopisto.fi / 040 610 2101). Kiireelliset korjauspyynnöt (puiden kaatumiset tms.) kunnossapidon päivystysnumeroon

Lannat tulee kerätä saaveihin käytön jälkeen.

Parkkeeraus

Hevosautojen ja trailereiden parkkeeraus tulee suorittaa niin, että hevosten kulkureitit pysyvät vapaina.
Sujuva tullaan avaamaan kelien salliessa parkkialueeksi.

 

Ajankohtaisia asioita urheilualueista saat liittymällä whatsapp-ryhmään ja seuraamalla Hevosopiston nettisivua.

Hevosopiston ravihevoset käyttävät ravi- ja hiittirataa arkisin kello 8-14, tämä kannattaa huomioida kun suunnittelee omia treenejään.

Hevosurheilualueiden käyttöohjeet, varaukset ja hinnasto