Hevosopiston uusi hallitus järjestäytyi

  • 19.3.2021

Perjantaina 19.3. Hevosopiston uusi hallitus piti järjestäytymiskokouksen puheenjohtaja Laura Airaksisen johdolla.

  • Kuva

Järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtajaksi valittiin Juha Lyyski. Yhtiökokouksessa 1.3. valitun uuden hallituksen jäsenet ovat Laura Airaksinen (pj), Anne Laitinen, Juha Lyyski, Kaisa Kähö, Jukka Matilainen, Petri Puhakainen, Jari Kesäniemi ja Jukka Koivisto.

– Hallituksessa on erittäin monipuolista, vahvaa osaamista ja kokemusta, jonka hyödyntäminen yhtiön tueksi on nyt ensiarvoisen tärkeää. Järjestäytymiskokouksessa vasta tutustuimme tilanteeseen ja keskustelimme siitä eri näkökulmista. Toimitusjohtaja-rehtori Pauliina Mansikkamäeltä saimme laajan selvityksen yhtiön tilanteesta ja sovimme hallitusjäsenten perehdyttämisprosessin nopeasta edistämisestä. Varsinainen hallitustyöskentely pääsee vasta nyt alkamaan, toteaa hallituksen puheenjohtaja Laura Airaksinen.

– Yhtiön tilanne vaatii hallitukselta vahvaa, aktiivista työskentelyä ja paneutumista haasteelliseen tilanteeseen. Sovimme tiheästä kokoustahdista, huhtikuussa pidämme jopa kaksi kokousta. Hallituksen tavoitteena on käsitellä asioita nopeutetulla vauhdilla pitkittyneen tilanteen vuoksi, keskittyen talouteen, kiinteistöihin ja henkilöstöön.

Poikkeuksellisen pandemiatilanteen aiheuttama epävarmuus ja tulevaisuuden vaikea ennustettavuus vaikeuttavat asioiden edistämisen suunnittelua.

– Henkilökunta on sinnikkäästi selvinnyt yhdestä pandemiavuodesta ja edessä on vielä toinen. Toivoisinkin työrauhaa sekä heille että hallitukselle, jotta voimme jatkossakin toimia sekä opetuksen että tapahtumien edelläkävijänä, puheenjohtaja vetoaa.

Lisätiedot:

Hallituksen puheenjohtaja
Laura Airaksinen
p. 040 729 1908
​​​​​​​