Koronaan liittyvät linjaukset selvillä viikon 9 alkupuolella

  • 26.2.2021

Hevosopisto odottaa linjauksia Etelä-Suomen aluehallintovirastosta, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiristä ja lajiliittojen puolelta.

  • Kuva

Kanta-Häme on leviämisvaiheessa, joten seuraamme tilannetta päivittäin ja olemme valmiudessa tehdäksemme nopeitakin ratkaisuja valmennusten ja muun toiminnan suhteen. Viikonloppuna Ypäjällä järjestetään vielä useampia valmennuksia, valmentajat on ohjeistettu noudattamaan voimassa olevia rajoituksia.

Viikosta 9 alkaen (monimuotojen) lähiopetusjaksot on peruttu seuraavan kuukauden ajaksi.

Hevosopiston tehtävänä on turvata opiskelijoidemme ja henkilöstömme terveys. Alueellamme on noin 250 hevosta, joiden hoidon järjestäminen tulee olemaan haastavaa mahdollisten koronavirustartuntojen aiheuttamien karanteenien vuoksi.

Maskien käyttöä edellytetään niissä tilanteissa, joissa ei käsitellä tai liikuteta hevosia. Halleissa maskin käyttöä edellytetään kaikilta muilta, paitsi ratsastajilta ja valmentajalta.