Hevosopisto rekrytoi: Tekninen kiinteistönhoitaja

  • 24.2.2021

Hevosopisto on alan suurin oppilaitos ja valtakunnallinen Hevosurheilun Valmennuskeskus. Hevosopisto järjestää koulutusta kaikkiin hevosalan tutkintoihin. Tavoitteemme on kouluttaa alalle rautaisia ja kansainvälisesti kilpailukykyisiä ammattilaisia. Hevosopiston yhteydessä toimivan Hevosurheilun valmennuskeskuksen kilpailu- ja valmennustoiminta tarjoaa oppimiselle erinomaiset puitteet. Hevosopisto Oy on yleishyödyllinen osakeyhtiö, jonka omistavat Suomen valtio, Suomen Hippos ry ja Suomen Ratsastajainliitto ry, Forssan, Jokioisten ja Ypäjän kunnat.

  • Kuva

Tekninen kiinteistönhoitaja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

 

Haemme joukkoomme teknistä kiinteistönhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Keskeiset työtehtävät

  • Kiinteistöjen ja laitteiden huolto
  • Kiinteistöhuollon päivystykseen (24/7) osallistuminen
  • Lämmitys – ja ilmanvaihtojärjestelmien huolto ja korjaustyöt

Arvostamme hyvää organisointikykyä, halua uusien asioiden oppimiseen, valmiutta työn kehittämiseen sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Monipuoliset kädentaidot, kuten hitsaaminen, metallityöt yms. katsotaan eduksi. Koneiden ajotaito katsotaan myös eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Edellytämme kiinteistönhoitajan tai LVI-alan perustutkintoa tai työssä hankittuja vastaavia taitoja, kuten ymmärrystä LVI-järjestelmien ja automatiikan toiminnasta.

Hevosopistolla pääset mukaan hevosalan huipputapahtumiin ja upeaan historialliseen miljööseen katse tiukasti tulevaisuudessa. Työsuhde-etuina tarjoamme rajattoman käytön omalla kuntosalillamme, henkilökuntaetuja mm. ratsastustunneista ja hevospalveluistamme, lounaan henkilökuntahinnalla, ePassi virike-edun ja yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja.

Palkkaus ja työaika yksityisen opetusalan TES. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Toimitathan hakemuksesi ansioluettelon kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.3.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa.

Lisätietoja: 

Kunnossapidon työnjohtaja Veli-Matti Valtonen
puh. 040 610 2101
veli-matti.valtonen@hevosopisto.fi

Hakemukset:

Toimitathan hakemuksesi viimeistään 12.3.2021 mennessä:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?281867cc