Valmennuskeskukselle Opetus- ja kulttuuriministeriön avustus

  • 20.2.2021

Opetus- ja kulttuuriministeriö jakoi urheiluakatemioiden ja valmennuskeskusten harkinnanvaraisia avustuksia

  • Kuva

Hevosopisto oli yksi harkinnanvaraisen kehitysavustuksen saajista. Avustus on tarkoitettu huippu-urheilun toimintaympäristöjen kehittämiseen parantamalla urheilijan kaksoisuran ja valmentautumisen edellytyksiä ja tukemalla huippu-urheiluosaamisen valtakunnallista kehittämistä ja jakamista keskeisissä urheiluakatemioissa ja valmennuskeskuksissa. Avustusta voi saada Suomen Olympiakomitean tunnustamat urheiluakatemiat. Hevosopiston Valmennuskeskukselle myönnettiin 20.000 € osaamisen kehittämisen erityistehtävään.

– Olemme todella iloisia tästä tunnustuksesta. Syksyllä teimme kovan työn hakemukseemme ja tulevaisuudessa työ tietysti jatkuu urheiluakatemiatoiminnan kehittämisessä, iloitsee toimitusjohtaja-rehtori Pauliina Mansikkamäki.

Hevosopisto toimii yhteistyössä eri urheiluakatemioiden, muun muassa Turun Seudun Urheiluakatemian, pääkaupunkiseudun Urhean ja Forssan urheiluakatemian kanssa tarjotakseen ratsastusurheilijoiden tarvitsemaa lajikohtaista akatemiatukea. Urheiluakatemiatoiminnan myötä hevosurheilija saa tukea urheilun ja opintojen yhdistämiseen. Valmennuskeskus tekee tiivistä yhteistyötä Suomen Ratsastajainliiton ja Suomen Hippoksen kanssa.

Lisätiedot: 
https://minedu.fi/-/urheiluakatemiat-ja-valtakunnalliset-valmennuskeskukset 
Urheiluakatemiatoiminta

Pirkko Herd
Valmennuskeskuksen johtaja
p. 040 681 5877
pirkko.herd@hevosopisto.fi