Hevosopisto rekrytoi: Tuntiopettaja määräaikaiseen työsuhteeseen

  • 9.2.2021

Hevosopisto on alan suurin oppilaitos ja valtakunnallinen Hevosurheilun Valmennuskeskus. Hevosopisto järjestää koulutusta kaikkiin hevosalan tutkintoihin. Tavoitteemme on kouluttaa alalle rautaisia ja kansainvälisesti kilpailukykyisiä ammattilaisia. Hevosopiston yhteydessä toimivan Hevosurheilun valmennuskeskuksen kilpailu- ja valmennustoiminta tarjoaa oppimiselle erinomaiset puitteet. Hevosopisto Oy on yleishyödyllinen osakeyhtiö, jonka omistavat Suomen valtio, Suomen Hippos ry ja Suomen Ratsastajainliitto ry, Forssan, Jokioisten ja Ypäjän kunnat.

  • Kuva

Tuntiopettaja määräaikaiseen työsuhteeseen

Haemme joukkoomme Hevostalouden perustutkinnon yhteisten tutkinnon osien tuntiopettajaa ajalle 1.3.-31.7.2021.  Työ sisältää ensisijaisesti Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen tutkinnon osan (äidinkieli, englanti, ruotsi) opetusta. Tuntimäärä on noin 10 h/vko.

Arvostamme hyvää organisointikykyä, halua uusien asioiden oppimiseen, valmiutta työn kehittämiseen sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Tehtävässä onnistumisessa sinua auttaa IT:n – ja opetuksen järjestelmäosaaminen; Office365 ja Wilma. Oppimisalustana käytössämme on Itslearning. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön historiallisissa puitteissa Ypäjällä. Työtä on mahdollista tehdä myös etänä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus yksityisen opetusalan TES. Työ alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:
Koulutuspäällikkö Minna Saarela
puh. 040 681 8776
minna.saarela@hevosopisto.fi

Hakemukset:
Toimitathan hakemuksesi viimeistään 20.2.2021 mennessä:
​​​​​​​https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?6f51b259