Hevosopiston varsinainen yhtiökokous järjestetään 1.3.

  • 1.2.2021

Hevosopiston hallitus on kutsunut yhtiön varsinaisen yhtiökokouksen koolle maanantaina 1.3.2021. Kokouksen asialistalla ovat yhtiöjärjestyksen mukaiset asiat.  

  • Kuva

– On varmistunut, että meidän on mahdollista järjestää varsinainen yhtiökokous jo kuukauden päästä. Hevosopiston hallitus on todella sitoutunut tehtäväänsä ja pitää tärkeänä sitä, että Hevosopisto Oy:n vuoden 2020 tilinpäätös voidaan saattaa loppuun ja antaa yhtiön taloudellisesta tilasta omistajille ja sidosryhmille oikea kuva, hallituksen puheenjohtaja Thomas Stenius kommentoi.  
 
– Emme ymmärrä, miksi osaomistajamme ovat yrittäneet kiirehtää ylimääräistä yhtiökokousta, koska varsinainen yhtiökokous voidaan järjestää jo kuukauden päästä. Taloustutkimuksen tekemän laajan henkilöstökyselyn tulokset ovat valmistuneet. Työtä näiden tulosten pohjalta jatketaan Hevosopistolla edelleen. 
 
-Ylimääräisen yhtiökokouksen järjestäminen ei ole yhtiön edunmukaista, varsinkaan tilanteessa, jossa kriisiyhtiö taistelee koronapandemian värittämän arjen keskellä. Liikevaihtomme väheni vuonna 2020 liki miljoona euroa koronapandemian vuoksi, eikä kuluva vuosi näytä sen paremmalle. Samalla huolehdimme opiskelijoidemme ja henkilöstömme tautiturvallisuudesta ja Hevosopistolla hoidettavien ja valmennuksessa olevien, liki 200 hevosen, hyvinvoinnista, Stenius jatkaa.  
 
Hevosopisto Oy:n varsinainen yhtiökokous järjestetään koronapandemian aiheuttamien ja viranomaisten asettamien kokoontumisrajoitusten puitteissa.  
 
 
Lisätiedot 
 
Hevosopisto Oy 
Hallituksen puheenjohtaja 
Thomas Stenius 
p. 040 044 4628