Idearikas Krista Hellgren haastaa Hevosopistoa ideoimaan

  • 25.1.2021

Sipoolainen Krista Hellgren aloitti Hevosopistolla kehitys- ja palvelujohtajana. Idearikas ja innovatiivinen, pitkän linjan hevosyrittäjä toimi aikaisemmin Fortum HorsePowerilla markkinoinnissa ja myynnissä.

  • Kuva

Takana on muutama viikko uutta työnkuvaa, joka on kulunut tutustumalla paikkoihin, tapoihin toimia, ihmisiin ja heidän työnkuvaansa.
– Tämä on käsittämättömän kivaa, aivan ihanaa! Olen kuin lapsi karkkikaupassa joka päivä, kun tulen töihin. Ihmiset ovat olleet todella avoimia ja avuliaita, minut on otettu hyvin vastaan.

Vaikka hän onkin pitkän linjan hevosyrittäjä, yllätti Hevosopiston valtavat puitteet hänet.
– Olen tietysti käynyt täällä tapahtumissa ja kilpailuissa ja palavereissakin, mutta en ole koskaan varsinaisesti tutustunut alueeseen. Puitteet ovat mielettömät!

Kotona Hellgren pyörittää täysihoitotallia ja on valmentautunut ja kilpaillut kouluratsastuksessa. Ravipuoli on tuntematon osa-alue, mutta siitä herkästi naurava nainen vain innostuu.
– Pääni on aivan pyörällä! Haluaisin tuoda Hevosopiston potentiaalin suuren yleisön tietoisuuteen ja esille. Jos sadasta ideastani saan kaksi toteutettua ja niitä kahta hyödynnettyä maksimaalisesti, olen onnistunut hyvin. Idearikkaus on vahvuuteni, mutta ymmärrän realiteetit. Olen kyllä myös melko periksi antamaton ja jos jotain haluan, olen valmis menemään melko pitkälle. Startup-taustani on opettanut, ettei pienistä vastoinkäymisistä kannata säikähtää. Se myös opetti tekemään firman sisällä töitä ja miten asioita edistetään.

– Haasteena näin isossa organisaatiossa on varmasti palasten loksahtaminen paikoilleen monesta eri suunnasta. Asioita pitää tarkastella monesta eri näkökulmasta, pitää ottaa huomioon opiskelijat, asiakkaat, henkilökunta, ravi- ja ratsastusurheilu… Siihen tarvitaan meitä kaikkia!