Valmennuskeskuksen tulevia koulutuksia

  • 20.1.2021

Koronavirusrajoitukset vievät valmennuskeskuksen talven seminaarit ja koulutukset verkkoon; Dressage Going Strong 23.1., Valmentajaseminaari 1.-2.2. ja Tuulia Luomalan faskialuennot 4.-5.2. kokoavat ratsastuksen ammattilaiset ja asiantuntijat yhteen.

  • Kuva

Kyra Kyrklund on asiantuntijana valmentajaseminaarissa tiistaina 2.2.

Nyt toista kertaa toteutuva Dressage Going strong –seminaari järjestetään koronavirustilanteesta johtuen verkossa tulevana lauantaina 23.1.

–  On hienoa saada huippuosaajat luennoimaan kouluhevosen rakenteesta ja kouluttamisestaTilaisuuden tarkoitus on edistää entisestään kouluratsastuksen tuomareiden, valmentajien ja ratsastajien yhteistyön kehittymistä, valmennuskeskuksen koulutusvastaavana ja itsekin valmentajana toimiva Anu Korppoo kommentoi.

Helmikuun alussa toteutettava suosittu ja perinteikäs valmentajaseminaari kokoaa jälleen kiinnostavan asiantuntijajoukon tiukkaa asiaa sisältävän ohjelman ääreenValmentajaseminaarissa keskustellaan mm. psyykkisestä ja fyysisestä harjoittelusta, valmennussuunnitelman tekemisestä ja valmennustyöstä. 

– Seminaarin odotetuinta antia ovat Kyra Kyrklundin ja maajoukkuevalmentajien sekä Olympiakomitean Kirsi Hämäläisen puheenvuorot. Seminaarin toisena päivänä huippuohjelma jatkuu. Urheilupsykologi Anna Andersen kertoo psyykkisestä valmennuksesta lajiharjoittelun tukena sekä fysiikkavalmentaja Anne-Maarit Hyttinen ratsastajan fyysisestä harjoittelusta.  Tapahtumat ovat myös lisenssikoulutuksia ja ammattilaisten yhteistoiminnan ja työn kehittämistä, Anu Korppoo jatkaa. 

Valmennuskeskus toteuttaa myös 4.-5.2. Tuulia Luomalan Faskian maailma –etäluennot. Luennot on suunnattu erityisesti hevoshierojille, fysioterapeuteille, valmentajille, opettajille- ja ohjaajille sekä ratsuttajille. 

Lue lisää:

23.1. Dressage Going Strong 
https://www.hevosopisto.fi/tapahtuma/dressage-going-strong-2021/ 

1.1.-1.2. Valmentajaseminaari 
https://www.hevosopisto.fi/tapahtuma/valmentajaseminaari-3/ 

4.-5.2. Faskian maailma, Tuulia Luomala 
https://www.hevosopisto.fi/tapahtuma/faskian-maailma-etaluento-tuulia-luomaala/