Susanna Marttila täydentää markkinoinnin ja viestinnän tiimiä

  • 8.12.2020

Susanna on entinen hevosopistolainen, joten työympäristö on tuttu hänelle entuudestaan.

  • Kuva
Susanna kilpailee kouluratsastuksessa nuorella hevosellaan ja on myös muun muassa kouluratsastuksen lajistewardi.
Kuva: Markus Ketola

Susanna Marttila aloitti Hevosopistolla joulukuun alussa markkinointi- ja viestintäkoordinaattorina, täydentäen Hevosopiston markkinoinnin ja viestinnän tiimiä. Marttila on kokenut osaaja alan tehtävissä. Susannalta löytyy työtaustaa Hevosopistolta myös vuosilta 2014-2016. Tuolloinkin hän työskenteli markkinoinnin tehtävissä.

– Ihan kuin en olisi lähtenytkään! Mutta silti paljon on muuttunut ja osa työkavereista vaihtunut. Pidän Hevosopistolla työskentelystä, toimintaympäristö on kiinnostava, työpäivät ovat vaihtelevia ja työn tulos on hyvin konkreettista, Susanna kiteyttää ajatuksiaan paluustaan Ypäjälle.

Lisätiedot

Hevosopisto Oy

Suvi Louhelainen
markkinointi- ja viestintäjohtaja
p. 050 574 5920
suvi.louhelainen@hevosopisto.fi

Susanna Marttila
markkinointi- ja viestintäkoordinaattori
p. 040 681 8811
susanna.marttila@hevosopisto.fi