Hannu Järvelin aloitti Hevosopistolla henkilöstön kehitysjohtajana

  • 20.11.2020

Hevosopiston työyhteisön kehittämistä esimiesten apuna jatkaa henkilöstön kehitysjohtaja Hannu Järvelin. Järvelin tukee ja auttaa Hevosopiston työntekijöitä ja esimiehiä muutoksessa ja valmentaa myös Hevosopiston johtoryhmää.   

  • Kuva

Hevosopiston tilannetta on käsitelty viime aikoina paljon mediassa. Hevosopisto suhtautuu työilmapiiriin ja Hevosopiston työntekijöiden hyvinvointiin todella vakavasti. Hevosopiston toimiva johto on käynnistänyt toimet työrauhan palauttamiseksi ja haluaa varmistaa, että Hevosopisto on työpaikka, jonne on hyvä tulla töihin jatkossakin.   
  
Hevosopiston työyhteisön kehittämistä esimiesten apuna jatkaa henkilöstön kehitysjohtaja Hannu JärvelinJärvelin tukee ja auttaa Hevosopiston työntekijöitä ja esimiehiä muutoksessa ja valmentaa myös Hevosopiston johtoryhmää. 
 
Järvelinillä on pitkä historia tietoliikenneteollisuudessa, jossa hän on työskennellyt asiantuntija- sekä johtotehtävissä. Järvelinillä on laaja kokemus työyhteisöjen kehittäjänäkouluttajana sekä esimiesten ja henkilöstön valmentajana ja mentorina.  Järvelin on jo aloittanut keskustelut Hevosopiston esimiesten kanssa. 
 
– Vuonna 2014 liityin Business Excellence Finlandin osakkaaksi ja myöhemmin sen hallituksen puheenjohtajaksi.  Sen jälkeen olen tehnyt yrittäjänä monenlaisia toimeksiantoja, jotka ovat liittyneet esimerkiksi strategiatyöhön, toimintajärjestelmiin, prosessien kehitykseen, Lean-hankkeisiinkouluttamiseen ja esimiesten valmennukseen ja mentorointiinJärvelin kertoo.  
 
– Olen työskennellyt esimiehenä 30 vuotta sekä pienissä että suurissa yrityksissä. Olen nähnyt kasvua ja koviakin aikoja. Uskon, että pystyn auttamaan Hevosopiston työyhteisöä erityisesti mentorointi- ja coaching-taustani kautta.  
 
Hannu Järvelin puhuu samaa kieltä hevosihmisten kanssa, sillä perheellä on myös hevostaustaa. 
 
– Vaimoni ja tyttäret ratsastavat ja meillä on neljä hevosta joista yksi on viimekesäinen varsa. Itse lähinnä keskityn syöttämään hevosillemme porkkanoita, Järvelin naurahtaa. 
 
Järvelin on tehnyt töitä Hevosopistolla vuoden 2017 keväällä sekä esimiesten että johtoryhmän valmennuksen parissa. 
 
– Hevosopiston muutosprosessi on välttämätön, mutta siihen näyttää kohdistuvan melkoisia haasteita, jotka ovat kyllä voitettavissaJärvelin jatkaa. 
 
Henkilöstön kehitysjohtaja Hannu Järvelin on koko Hevosopiston henkilöstön tavoitettavissa. 
 
–  Keskustelen ja kuuntelen, otan selvää ja yritän ymmärtää mistä haasteet johtuvat, ja tottakai esille tulevat haasteet myös ratkotaan.

Lisätiedot:

Hevosopisto Oy

Toimitusjohtaja-rehtori
Pauliina Mansikkamäki
p. 040 185 8822

Henkkilöstön kehitysjohtaja
Hannu Järvelin
p. 040 758 4585